Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2023 17:30

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov v dohrávce s přehledem zvítězil


Branky


14

Budišov vedl po poločase o dvě branky. Dvěma góly v druhém poločase domácí svou výhru navýšil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov vedl o dvě branky

V dohrávaném zápase změřil domácí Budišov síly z hostujícím Krnovem. Hned od první minuty šli domácí jasně za třemi body. Byli důraznější a odhodlanější v osobních soubojích. Hned po pěti minutách domácí Kuric napřáhl balon z pravé strany, ale bankář Moškoř jeho pokus dokázal vytlačit na rohový kop. Po jedenácti minutách se dlouhý nákop brankáře Matěje Němečka odrazil od hostujícího obránce do běhu Kuricovi, který zkušeně zakončil - 1:0. Za sedm minut se Kuric rychlým sprintem probil až do vápna, kde skvěle předložil míč jak na zlatém podnose Aleši Levákovi, který zasunul míč do prázdné branky - 2:0. Po půlhodině hry vyvezl po pravé straně míč Černoch, který nabil Kuricovi, který tvrdou střelou vymetl šibenici - 3:0. Deset minut před koncem prvního poločasu vyslal krnovský Mráz mezi stopery Sklenáříka, který po samostatném nájezdu dokázal obhodit brankáře Matěje Němečka - 3:1. 

Budišov náskok navýšil

I začátek druhé půle pokračoval v obdobném duchu jako půle první. Hned po pár sekundách poslal Hudeček balon lobem na Černocha, který balon poslal pod víko a brankář Moškoř na něj nedosáhl - 4:1. Po hodině hry mohl Krnov korigovat, když Mráz vyslal míč do vápna, kde na něj u zadní tyčky nedosáhl Lyčka. A platilo otřepané pravidlo nedáš dostaneš. Hudeček poslal pas za obranu, kde v ofsajdu stojící Aleš Levák přenechal míč Kuricovi, který zkušeně střelou k levé tyči obstřelil brankáře Moškoře a završil hattrick - 5:1. Domácí pak polevili, přestali tlačit na pilu a zkušeně zápas dohrávali. Osm minut před koncem mohl kosmeticky upravit výsledek Chudický, jehož střela ze třiceti metrů zazvonila pouze na tyčku. Budišov si pak už za výhrou v pohodě dokráčel.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (vedoucí týmu): Zápas jsme zvládli na jedničku. KLuci zalsouženě vyhráli a nyní se budeme připravovat na další zápas.

FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): Domácí byli výborní. Hráli důrazně a tvrdě od první minuty. Byli jasně lepší a výsledek je zcela zasloužený.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - E. Levák [-] (77. P. Pizur [-] ) , A. Levák [-] (84. D. Huťa [-] ) , J. Kuric [-] (67. J. Dvořák [-] ) , M. Pražák [-] , V. Hudeček [-] , J. Vondrouš [-] , T. Černoch [-] , L. Marek [-] , M. Marek [-] (46. P. Oleják [-] ) , J. Němeček [-]

FK Kofola Krnov B
D. Moškoř [-] - P. Baczke [-] (58. S. Chudický [-] ) , M. Handlíř [-] , H. Varyš [-] , D. Čevela [-] - A. Lyčka [-] , J. Grulich [-] , T. Kolbasa [-] , J. Mráz [-] - . Nobre [-] , M. Sklenařík [-]

ŽK: 36. M. Pražák - 37. H. Varyš , 51. J. Mráz , 64. S. Chudický .
Hráči zápasu: J. Kuric .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: SEIDLER David - HRDINA Lukáš, POBOŘIL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Tadeáš Juřina
Tip experta: remíza

Krnov hraje už v pátek odpoledne a čekám že nedělní sestava bude doplněná o hráče z A týmu. V Budišově na malém hřišti to bude velmi zajímavé utkání. Remíza by tomuto zápasu slušela.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích