FOTO: Krnov rozhodl v prvním poločase


Branky


12

Krnov o své výhře rozhodl v prvním dějství, kdy vedl o pět gólů. Hosté pak sive rychle snížili, ale Krnov dvěma góly definitivně rozhodl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnov vedl o pět branek

Krnovské béčko přivítalo v neděli mužstvo z Víktova. První poločas domácí družině vyššl náramně, když vsítila pět branek. Do vedení ale mohli jít paradoxně hosté, když hlavička Jakuba Dohnálka mířila jen těsně vedle. Po třinácti minutách zahrával Koblasa standardku, kterou prodloužil do tyčky Čevela a odražený míč Nobre de Oliveira míč zasunul do brány – 1:0. Další branku přidal po rychlé akci po nahrávce Říhy opět Nobre de Oliveira – 2:0. Za chvíli Nobre de Oliveira nahrával Gramelovi, který pohodlně skóroval – 3:0. Ve 25. minutě pak Nobre de Oliveira vyslal za obranu Zavadila, který procedil brankáře Snášela – 4:0. Vítkov pak mohl snížit, ale Jakub Dohnálek si vylámal zuby na Moškořovi. Těsně před přestávkou po rychlé akci dvojice Gramel a Burian zvyšoval druhý jmenovaný už na 5:0.

Oba soupeři dali dvě branky

Do druhé části vstoupil Vítkov aktivnějí. Hned v 53. minutě Hučík hlavičkoval těsně vedle domácí branky. Po hodině hry po centru ze strany snižoval na 5:1 Jakub Dohnálek. Za pět minut se po nahrávce z boku hřiště brankově prosadil Hučík – 5:2. Vítkov pak mohl ještě snížit Hučíkem a Faldýnem, ale oba v zakončení selhali. Dvacet minut před koncem pak po uvolnění Nobre de Oliveiry Rolný zakončoval na přední tyč vítkovské brány – 6:2. Tato branka pak definititivně Vítkov zlomila. Tečku za zápase udělal šest minut před koncem Nobre de Oliveira, který utekl obraně a porocedil brankáře Snášela na přední tyči – 7:2.

 

Krnov jede příští zápas do Budišova. Vítkov bude hostit Velké Hoštice.

 

Fotky: FB FK Krnov



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): První poločas hodně ovlivnil vítr, kdy my jsme hráli s větrem a dařila se nám kombinace. Vsítili jsme pět pěkných branek. Ve druhé části se hosté zvedli a chtěli něco s výsledkem udělat. Dali dva góly a my jsme znervózněli. Naštěstí se nám podařil brejk a pak ještě přidat jedna branka.

TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): První poločas byl hodně špatný. Měli jsme hodně nemocných a hráli jsme s maldíky v sestavě. Úvod druhého poločasu už byl z naší strany lepší, my jsme dokonce snížili, ale pak domácí dali na 6:2 a bylo po nás.



Počet diváků: 82. Rozhodčí: LÁRYŠ Vít - BARČÍK Antonín, YEGHIAZARYAN Vachik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Krnovské "Áčko" hraje v sobotu, proto si myslím, že bude sestava doplněna o jejich hráče a ti svou kvalitou a zkušenostmi pomohou domácím k výhře.