0:4
(0:4)
30. M. Cabal
35. Z. Orság
38. M. Cabal
43. M. Cabal (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Béčko Bruntálu si odvezlo všechny body z Hlavnice


Branky


30. M. Cabal , 35. Z. Orság , 38. M. Cabal , 43. M. Cabal (p.)
12

Bruntál rozhodl o své výhře během poslední čtvrthodiny prvního poločasu, kdy domácím nasázel čtyři branky. Ve druhém poločase se už skóre nezměnilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bruntál vedl o čtyři branky

Poslední Hlavnice se utkala v tradičním sobotním termínu s rezervou Bruntálu, která přijela s poměrně silnou sestavou. V úvodní dvacetiminutovce se obě družstva oťukávala a hrála se vyrovnaná partie. V první šanci se objevil domácí Lodňánek, ale neuspěl. Podobně se dařilo i domácímu Štastníkovi. Bruntál zlomil odpor domáccíh čtyřmi góly, které padly v poslední čtvrthodině. Hosté udeřili poprvé po půlhodině hry, když po zaváhání domácí obrany prostřelil Steinera Cabal – 0:1. Za pět minut se Cabal proměnil v nahrávače, když krásně vysunul Orsága, který nezaváhal – 0:2. Snížit mohl Ochrana, ale nestřílel přesně. Ve 38. minutě se pak Cabal zmocnil míče, proháčkoval se přes tři domácí hráče a pohodlně zavěsil – 0:3. Dvě minuty před koncem poločasu pak ještě domácí obrana faulovala v pokutovém území Pawlitu a Cabal z penalty dovršil hattrick – 0:4. 

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase se pak už hrála poklidná partie. Domácí se na nic nezmohli a Bruntál se nikam nehnal a v pohodě si bránil náskok. Za hosty se do největší příležitosti dostal Chudý, když svou střelou orazítkoval břevno. Jinak většinu akcí hosté překombinovali, když se snažili dovést míč až do kuchyně. Za domácí mohl kosmeticky upravit Lodňánek. Bruntál si tak pohodlně odvezl domů všechny tři body.

 

Hlavnice v příštím kole jede do Malých Hoštic. Bruntál bude hostit silný Slavkov.



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Do dvacáté minuty to byl vyrovnaný zápas. Pak jsme udělali dvě hrubky a dostali dva góly. Do poločasu jsme inkasovali ještě další dva. Ve druhém jsme si už šli zahrát fotbal. Bohužel náš problém je ten, že nedáváme góly.

MFK Bruntál B
Mikuláš Horyň (trenér): Do dvacáté minuty jsme si zvykali na terén. Pak jsme ale proměnili šance a do poločasu jsme vedli o čtyři branky. Ve druhé jsme prostřídali a hráli jsme udržbu.



Sestavy


Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - L. Kirschner [-] , D. Haas [-] (71. D. Černoch [-] ) , Š. Šťastnik [-] , D. Ochrana [-] (71. J. Steyer [-] ) , P. Čunta [-] , L. Lodňánek [-] , P. Haas [-] , O. Pasterňák [-] , Z. Vrána [-] (61. P. Jaksch [-] ) , O. Haas [-]

MFK Bruntál B
D. Dolanský [-] - P. Šanda [-] , Z. Orság [-] , L. Chudý [-] (67. J. Kaluža [-] ) , F. Pawlita [-] , M. Cabal [-] , V. Tomášek [-] , J. Duhajský [-] , T. Rožnovský [-] , M. Hanel [-] (46. M. Goněc [-] ) , F. Stoklasa [-] (67. M. Černohorský [-] )

ŽK: 24. O. Haas - 77. J. Kaluža .
Hráči zápasu: J. Duhajský , M. Cabal , F. Pawlita .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: YEGHIAZARYAN Vachik - LÁRYŠ Vít, BARČÍK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Pokud se chce Hlavnice udržet v této soutěži, tak musí začít sbírat body. Bruntálské "Béčko" ovšem nedá body zadarmo, proto si myslím, že se soupeři rozejdou smírně.