1:1
(0:0)
62. R. Urban
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj o druhé místo skončil remízou


Branky


59. L. Slaný - 62. R. Urban
12

Po bezbrankovém poločase se ujali vedení domácí fotbalisté. Hosté ale za chvíli vyrovnali a výsledek se pak už nezměnil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Zápas o druhé místo přineslo souboj mezi Krasnými Loučkami a Slavkovem. Hrál se hodně bojovný zápas na obě strany. V 6. minutě se objevil v první šanci domácí Juchelka, ale svou šanci promarnil. Ve 20. minutě se poprvé připomněli hosté, když Obludník vysunul Davida Marka, který si navedl míč, ale jeho nahrávka nenašla adresáta. Za minutu Jan Král namazal Urbanovi, ale jeho střelu novic v brance Louček Furčák vyrazil na rohový kop. V dalším průběhu poločasu se dostali do dvou šancí domácí. Nejdříve Juchelkovu střelu zpacifikoval brankář Košárek. Pak ještě neuspěl Michal Mitura. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou. 

Oba soupeři dali po jedné brance

Do druhého poločasu vstoupily aktivněji Krásné Loučky. Jejich snaha byla po hodině hry korunovaná gólem, když přímý kop Ondry našel Slaného, jehož hlavičku ještě Košárek vyškrábl, ale na Slaného další dorážku už byl krátký - 1:0. Hned vzápětí mohli domácí vedení navýšit, ale placírku Slaného z pěti metrů vylapal Košárek. A opět platilo heslo nedáš dostaneš. Akce začala u Košárka, jehož výkop našel za půlkou Jana Krále, jenž míč zpracoval stehnem a lobem dal do běhu Urbanovi, který pokořil Furčáka - 1:1. Po akci Slavkov ožil. V 70. minutě našla nahrávka Jana Krále Urbana, jehož střela rozezvučela pouze tyčku. Deset minut před koncem pak Urban předložil balon Schneiderovi, který ale akci nedotáhl do konce. V závěru utkání pak střela Ondry Košárkovi na mokrém terénu propadla k Juřinovi, ale jeho pokus výborně Košárek vyrazil na roh. Pak už se nic nestalo a zápas skončil remízou. 

 

Krásné Loučky jedou příští kolo do Jindřichova. Slavkov zamíří do Bruntálu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): Bod je pro nás ztráta. Šli jsme do zápasu, že chceme vyhrát. Byl to ale bojovný zápas na obě strany s kvalitním soupeřem. Podle mě jsme měli více šancí, ale konečná remíza je asi spravedlivá.

TJ Sokol Slavkov
Tomáš Rubý (trenér): Bylo zde aprílové počasí. První poločas byl takový nemastný neslaný, hodně osobních soubojů, málo jsme se dostávali. Ve druhém jsme dostali branku. Naštěstí jsme brzy srovnali a další dvě šance nedali. V závěru nás ale podržel brankář Košárek. Remíza je spravedlivá a bod bereme.



Sestavy


TJ Sokol Krásné Loučky
T. Furčak [-] - M. Daříček [-] , L. Pella [-] , M. Mitura [-] (80. L. Mitura [-] ) , D. Mrukvia [-] (80. J. Urban [-] ) , L. Juchelka [-] (72. L. Chlopčík [-] ) , A. Ondra [-] , T. Juřina [-] , L. Slaný [-] , L. Dvořák [-] , L. Mohyla [-]

TJ Sokol Slavkov
P. Košárek [-] - M. Frey [-] , J. Schneider [-] , J. Obludník [-] , D. Gračanin [-] (76. J. Quis [-] ) , P. Gloga [-] , R. Hendrych [-] , D. Marek [-] , R. Urban [-] , J. Král [-] , P. Heinzke [-]

ŽK: 51. L. Juchelka , 55. T. Juřina - 34. P. Košárek , 49. R. Hendrych , 76. J. Quis .
Hráči zápasu: L. Slaný - P. Košárek .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: TOMAI Martin - BOČEK Robin, BREZOVSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Souboj o přední místa v tabulce. Bude to vyrovnaný zápas, ale myslím si, že Krásné Loučky využijí domácího prostředí a o gól vyhrají.