0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci na branku marně čekali


Branky


12

Střelci v bojovném zápase stříleli slepými náboji a branka tudíž nepadla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

První Velké Heraltice přivítaly na domácí půdě čtvrtý celek z Budišova. V tomto velmi bojovném zápase fanoušci marně čekali na branku po celý zápas. Hrálo se nahoru dolů. Už po šesti minutách se se protáhl budišovský Aleš Levák středem hřiště, který prostrčil míč na Černoha, po jehož nahrávce se dostal k tvrdé střele Kuric, ale ta minula těsně domácí tyčku. Za čtyři minuty se dostal odražený balon k Hudečkovi, ale jeho pumelice skončila těsně nad břevnem. Domácí pak zahrozili po akci Košárka, který místo střely začal kličkovat a akce přišla vniveč. V závěru prvního poločasu zahrával hostující Kuric přímý kop, ale balon z jeho kopačky mířil jen těsně vedle tyče. 

I ve druhé části branka nepadla

Úvpdních dvacet pet minut druhého poločasu se nadále hrála vyrovnaná partie, ale s minimem šancí na obou stranách. Hrálo se tedy mezi šestnáctkami obou týmů. Dvacet minut před koncem namazal Miroslav Marek na levou stranu Aleši Levákovi, ale jeho projektyl jen těsně minul pravou tyčku domácí brány. V poslední dvacetiminutovce domácí hosty trošku přitlačili. Košárkův nadějný centr ale adresáta nenašel. Pak hostující obrana zablokovala domácím dvě střely Šimona a jednu Košárka. Zápas dospěl k bezbrankové remíze.

 

Velké Heraltice jedou příští kolo do Lichnova. Budišov bude hostit mužstvo z Krnova.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Velké Heraltice
René Štěpán (trenér): Bylo to bojovné utkání, ve kterém nebylo tolik šancí, a hrálo se převážně mezi šestnáctkami. Z naší strany je to zatím takové upracované, kluci si nevěří. Musíme se s tím ale vyrovnat a bojovat dále.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (verdoucí týmu): Pro nás super bod z venku. Hráli jsme s těžkým protivníkem. Hrálo se ve vysokém tempu, nahoru dolů. Konečně se nám povedlo dostat se i k zakončení, ale gól z toho nepadl. Zápas se nám povedl a bod bereme.



Sestavy


TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - D. Ladner [-] , D. Šimon [-] , V. Valchař [-] , M. Rolný [-] , D. Šrek [-] (83. A. Bolík [-] ) , D. Zvardoň [-] (57. M. Lauček [-] ) , D. Válek [-] , J. Košárek [-] (79. V. Kocián [-] ) , D. Klein [-] (83. J. Piatkevič [-] ) , J. Tesař [-] (57. M. Zemborski [-] )

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - A. Levák [-] (74. P. Metelka [-] ) , J. Dvořák [-] (48. P. Pizur [-] ) , J. Kuric [-] , V. Hudeček [-] , E. Levák [-] , T. Černoch [-] , J. Vondrouš [-] , M. Marek [-] , P. Oleják [-] , J. Němeček [-]

ŽK: 20. P. Klein - 14. J. Kuric .
Hráči zápasu: V. Valchař - P. Oleják .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: ČECHÁK Martin - MINICH Marian, ŘEZNÍČEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Pokud si chtějí Velké Heraltice udržet první místo, tak doma musí bodovat. Navíc Budišov se podle posledních informací potýká s marodkou, proto volím výhru domácích.