1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 14:00

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sojčák po hodině hry rozhodl o třech bodech pro Lichnov


Branky


12

Diváci si v bojovném utkání přišli jen na jednu branku, která padla do sítě hostujícího Jindřichova po hodině hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Lichnov ve svém druhém domácím zápase na jaře přivítal na svém trávníku mužstvo z Jindřichova. Hrálo se na těžkém terénu, který oběma týmům hodně znesnadňoval kombinaci. V prvním dějství byla o něco aktivnější domácí družina z Lichnova, která si vypracovala o něco více střel. Do zakončení se dostali postupně Pokorný a po něm kapitán Bartoníček. Oba ale pálili vedle. Nebezepečné byly i standardní situace domácích. Přímý kop Pokorného vyrazil brankář Kašpar před sebe, ale Salát pálil vedle. Další přímé kopy zahrávali Bartoníček a po něm Zahradník. Prvního vychatl brankář, druhý střílel vedle. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu. 

Lichno rozhodl jedním gólem

Ve druhé části začali aktivnějí hosté. Ti se dostali v 55. minutě do vělké šance Barvíkem, ale ten se nesetkal s přesnou muškou. Domácí pak z ojedinělého útoku udeřili po hodině hry, když aut Karla Podaného našel Zahradníka, jenž se nerozpakoval a kopl míč za obranu na Sojčáka, jenž po levé straně utekl hostujícímu obránci a bodlem pokořil brankáře Kašpara - 1:0. Jindřichov si pak vypracoval platonický tlak. Hrozol hodně z centrovaných míčů a standarních situací. Ty ale spolehlivě odvracela domácí obrana a brankář Ondrusz, který sbíral centrované míče. Lichnov pak výhru ubránil a připsal si první jarní tři body.

 

Lichnov v příštím kole bude hostit Velké Heraltice. Jindřichov doma zmíří síly s Krásnými Loučky. 

 

FOTO: facebook Lichnov

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Byl to těžký zápas. Který byl poměrně vyrovnaný. V prvním poločase jsme byli aktivnější, ale neproměnili jsme ani jednu příležitost. Ve druhém byl aktivnější Jindřichov, který hrozil ze standardek a nakopávaných míčů. My jsme z ničeho pak dali branku. Závěr zápasu jsme ubránili, i díky spolehlivé obraně a brankář Ondruszovi.

TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): Na těžkém terénu to byl těžký zápas. Celý zápas se nakopávalo a žádná pořádna šance snad ani nebyla. Domácí se prosadili z jednoho brejku a to rozhodlo. Zápas moc koukatelný nebyl.



Sestavy


TJ Sokol Lichnov
P. Ondrusz [-] - K. Podaný [-] , J. Dankovič [-] , J. Slepička [-] - A. Sojčák [-] (78. J. Konvička [-] ) , M. Pokorný [-] , O. Bartoníček [-] , J. Podaný [-] , D. Salát [-] (78. D. Říha [-] ) , M. Lazar [-] - P. Zahradník [-]

TJ Slezan Jindřichov
J. Kašpar [-] - P. Táborský [-] , K. Čanaklis [-] , K. Barvík [-] (60. P. Banak [-] ) , M. Čech [-] (46. M. Zawadzki [-] ) , J. Sklenařík [-] , M. Kuřec [-] , D. Zábranský [-] , V. Boháček [-] , M. Šmíd [-] , M. Tilkeridis [-]

ŽK: 40. O. Bartoníček , 72. M. Lazar - 42. M. Čech , 73. V. Boháček , 76. M. Šmíd .
Hráči zápasu: P. Ondrusz .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: PHILIPP Marek - TVRDÝ Zbyněk, HUDEČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Tento zápas podle mě nemá favorita, proto volím remízu.