1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichov vrátil Budišovu podzimní prohru


Branky


47. T. Černoch - 10. V. Boháček (p.) , 27. M. Šmíd , 43. J. Hanslík , 77. P. Banak
14

Jindřichov zaskočil Budišov třemi góly v orvním poločase. Po pauze už každý se soupeřů přidal jen jednu branku a výsledek zůstal příznivý pro hosty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jindřichov vedl o tři branky

Budišov v prvním jarním zápase hostil na svém hřišti mužstvo z Jindřichova. Hostům se dokonale povedla odplata za podzimní prohru. Domácí však začali tlakem a brankář Kašpar musel vychytat několik střel. Hostům z Jindřichova vyšel hned první útok, když Sklenařík byl sražen ve velkém vápně a kapitán Boháček chladnokrevně poslal balon k levé tyči – 0:1. Ve 20. minutě si nákop Lukáše Marka hosté odrazili před branku, kde však Dvořákovu střelu ze vzduchu vyrazil gólman Kašpar. Další gólový úder hostů přišel ve 27. minutě, když Tilkeridis zatáhl balon po lajně a jeho zpětnou nahrávku pod sebe zametl zkušeně Šmíd k tyči domácí branky – 0:2. Těsně před přestávkou se pak míč v domácím vápně asi třikrát poodrážel než skončil u Jana Hanslíka, který už měl málo práce uklidit balon do brány – 0:3. V závěru poločasu zastavila tvrdou střelu Hudečka tyčka. 

Oba soupeři dali po jedné brance

Na začátku druhé půle se míče zmocnil domácí Černoch, potáhl k vápnu a vystřelil nechytatelně k tyči – 1:3. Pak se zápas asi na dvacet minut uklidnil a nic vážnějšího se neudálo. Jindřichov pak definitivně pojistil výhru patnáct minut před koncem, když se po rychlém brejku gólově prosadil střídající Banak a brankář Pretsch počtvrté lovil balon ze sítě – 1:4. V 82. minutě pak přímák Kurice přečetl brankář Kašpar u pravé tyčky. Za minutu si Kuric přímý kop zopakoval a tentokrát mířil do břevna. V závěru pak zazdili tutovky hostující Banak, Šmíd a Barvík. Hosté však tři body v pohodě udrželi.  

 

Budišov příští kolo jede do Velkých Heraltic. Jindřichov bude hrát v Lichnově.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (vedoucí týmu): Zápas se nám hrubě nevyvedl. Bojujeme s marodkou. Měli jsme pěkné úseky hry, ale soupeř trestal naše chyby.

TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): Začali jsme ze zadu, soupeř nás zatlačil. Nám se povedl první brejk a šli jsme do vedení. Pak nás domácí zase tlačili, přesto jsme to byli my, kdo dal dvě branky. Úvod do druhé půle nám nevyšel a inkasovali jsme. Pak se to na dvacet minut uklidnilo. Čtvrthodinu před koncem se nám povedl rychlý brejk a definitivně jsme strhli výhru na svou stranu.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
T. Pretsch [-] - J. Vondrouš [-] , M. Marek [-] , P. Oleják [-] , L. Marek [-] , T. Černoch [-] - V. Hudeček [-] , E. Levák [-] - A. Levák [-] , J. Dvořák [-] , J. Kuric [-] -

TJ Slezan Jindřichov
J. Kašpar [-] - J. Hanslík [-] (70. K. Barvík [-] ) , M. Čech [-] , J. Sklenařík [-] (74. P. Banak [-] ) , P. Lapuník [-] (52. K. Čanaklis [-] ) , J. Hanslík [-] , M. Kuřec [-] , D. Zábranský [-] , V. Boháček [-] , M. Šmíd [-] , M. Tilkeridis [-]

ŽK: 35. A. Levák , 37. T. Černoch - 40. J. Sklenařík , 79. K. Barvík .
Hráči zápasu: J. Dvořák - V. Boháček .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: MORAVEC Roman - TĚŽKÝ Michal, GALVAS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Robert Šupola
Tip experta: výhra domácích

Jindřichov to má hned v prvním zápase pořádnou dálku na cestování, což se projeví v jeho výkonu a všechny body tak zůstanou v Budišově.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích