1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník zvítězil po tuhém boji ve Smilovicích


Branky


5

Utkání dvou mužstev ve středu tabulky naznačoval, že půjde o klidný duel. To však bylo daleko od pravdy a po zajímavém zejména druhém poločase berou tři body albrechtičtí fotbalisté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům se sázka na defenzivní hru vyplácela

Skromný smilovický areál navštívilo v sobotu odpoledne 73 diváků. Ti mohli vidět oba týmy v pozměněných sestavách. Změny nastaly především v obou brankách. Do branky domácích se postavil místo nominanta do sestavy kola Csikána Tomáš Kroužek. Hostujícího Křístka nahradil v brance po pětigólovém výprasku od Raškovic Břetislav Gradek. Do sestavy Baník se navíc vrátil kapitán Jan Hovůrka či Jindřich Klus. Šesté Smilovice vstoupily do zápasu aktivně. Ovšem vázla jim kombinace a jejich finální a předfinální fáze nebyla příliš přesná. Albrechtice se držely plánu hrát ze zajištěné obrany. Svého soupeře navíc včas dostupovaly a nedávaly jim tak prostor pro větší tlak. V prvním poločase se příliš šancí neurodilo. Tu největší si připsali před poločasem hosté. Baníkovští ale v klíčové fázi selhali a do šaten tak oba týmy odešly za bezbrankového stavu.

Vítěznou branku vstřelil z rohu Izaiáš

Druhý poločas už byl zajímavější a na gólové šance bohatší. Vše začalo poločasovým střídáním domácích, kdy Rostislava Kiszu nahradil na hřišti Nikolas Stroka. Po přestávce už aktivita domácích opadla. U soubojů byli pozdě a valnou většinu z nich prohrávali. Přesto se ale dostali do vedení. V 50. minutě se z ojedinělého úniku prosadil Jiří Cieslar - 1:0. O osm minut později už ale baníkovští dokázali vyrovnat. V 58. minutě se na hranici šestnáctky dostal k míči David Cileček a tvrdou střelou překonal Kroužka poprvé - 1:1. Hosté se vrhli do útoku ve snaze vstřelit vítěznou branku. To se jim také v 68. minutě povedlo. Albrechtičtí se dostali k rohovému kopu, který byl přesně zahrán na ve vápně stojícího Tomáše Izaiáše. Krajní hráč Albrechtic pak poslal hosty do jednobrankového vedení - 1:2. Po inkasované brance se smilovičtí vrhli bezhlavě na steč. Pevná defenzíva baníkovských jich ale nedala ani milimetr prostoru ke střele. Naopak v závěru mohl jejich vedení ještě zvýšit navrátilec Hovůrka. Jeho pokus ale po odrazu od země skončil těsně nad břevnem Kroužkovy branky. Sudí Dimun tak utkání ukončil za stavu 1:2. 



Ohlasy k zápasu



FK Baník Albrechtice
Robert Taussig, trenér: Dnešní utkání u výše postaveného soupeře jsme odehráli postavenou defenzivní hrou, bojovným a důrazným přístupem. Soupeře jsme za celý zápas nepustili do žádné velké šance! Sami jsme měli stoprocentní šanci už v prvním poločase. Dobře jsme dostupovali, vyhrávali hlavičkové souboje a vyhráli devadesát procent soubojů. I přesto šli domácí do vedení gólem z ničeho. Vyrovnali jsme krásným gólem Davida Cilečka z hranice šestnáctky pod břevno. Vzápětí nás poslal do vedení hlavou Izaiáš po precizně zahraném rohu. Domácí pak začali hrát víc vabank, ale do šance jsme je nepustili. Ještě na konci utkání mohl kapitán Hovůrka střelou ze své poloviny hřiště završit vítězný konec utkání. A však míč směřující do branky se odrazil a přeskočil břevno domácí branky. Utkání jsme si zasloužili vyhrát za svůj přístup, bojovnost a větší chutí po vítězství. Poctivá práce dosáhne své odměny. (zdroj: facebook.com/fkbanikalbrechtice)



Sestavy


SC Smilovice
T. Kroužek [-] - M. Vlachovič [-] (60. R. Cienciala [-] ) , M. Firla [-] (80. O. Máj [-] ) , V. Cieslar [-] , J. Cieslar [-] , P. Rusz [-] , R. Kisza [-] (46. N. Sroka [-] ) , J. Žebrok [-] , J. Kroužek [-] , V. Borgosz [-] , P. Kohut [-]

FK Baník Albrechtice
B. Gradek [-] - O. Přeček [-] , J. Klus [-] (83. V. Křístek [-] ) , A. Chumchal [-] , D. Hruška [-] , T. Izaiáš [-] , D. Cileček [-] , M. Žyla [-] , J. Kociolek [-] , L. Vagner [-] , J. Hovůrka [-]

ŽK: 57. M. Vlachovič , 82. P. Rusz , 88. J. Kroužek .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: DIMUN Michal - BEDNÁŘ Marcel, ŠERUDA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích