Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SESTŘIH + ZÁZNAM + FOTO: Horní Suchá ve druhém poločase smetla Petrovice


Branky


5

Měl to být souboj dvou týmů ve zcela rozdílných sitaucí. Zatímco domácím už v podstatě o nic nešlo, hosté museli utkání vyhrát a ještě spoléhat na ztrátu Jablunkova v posledních dvou kolech. Ani jedno se ovšem nestalo a Lokomotiva si s největší pravděpodobností zahraje v příští sezoně 1.B třídu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí pokus v závěru skončil pouze na břevně

Cestu do krásně upraveného areálu v Horní Suché si v sobotu našlo 150 diváků. Mezi nimi byl také oslavenec, trenér sušanského béčka Marek Szelong, kterému předseda klubu pan Ivan Marini před výkopem srdečně poblahopřál. Nutno říct, že tato událost se stala na dlouhých pětačtyřicet minut jediným důvodem k radosti či nadšení z dění na hřišti. Hned v úvodních minutách se hosté dostali k zajímavé standardní situaci. K přímému kopu se postavil Josef Hoffman. Bývalý ligový fotbalista a mistr republiky s Baníkem Ostrava ale trefil jen záda ve zdi stojícího Jána Štrompa. Sám vysoký blonďák se pak dostal do první příležitost pro domácí. Po centru Ševčíka mu ale hlavička příliš nesedla. Štromp se dostával do situací na obou koncích hřiště. Zhruba v polovině první půle hasil před Lincerem nepříjemný centr Jakuba Urbana. A Ján Štromp do třetice! Na hranici velkého vápna si zpracoval podkopnutý míč a z druhého doteku vypálil jen těsně vedle Pacanovského branky. Největší měli sušani na konci poločasu. Z dalekonosné střely bylo ale pouze břevno, a proto se šlo do šaten za nerozhodného a bezbrankového stavu.

Pastuškova show ve druhém poločase a sedmička pro obranu Lokomotivy

Domácí trenér Menoušek nemohl být s vývojem utkání spokojený, a proto se rozhodl o poločase sáhnout ke dvěma střídáním. Hru měli oživit Ryt s Witoszem, kteří nahradili Jakuba Lukáše a Jána Štrompa. To, co se po poločase stalo ale nemohl předpovídat ani on. Domácí vedli hned tři minuty po úvodním výkopu druhé dějství. Dominik Pastušek si v samostatné úniku z vnější strany obhodil Pacanovského, přičemž ho z vnitřní strany oběhl a následně pod padajícím brankářem Lokomotivy chladnokrevně zakončil - 1:0. V 56. minutě se domácí radovali podruhé. Míč dostal na pravou stranu šestnáctky Pastušek, který přesnou přihrávkou našel středem nabíhajícího Stanislava Ryta. Hráč, který byl v tu dobu na hřišti jedenáct minut, si s dorážkou do prázdné brány bez problémů poradil - 2:0. Petrovičtí se po druhé inkasované brance soupeři ochotně poddali, což bylo názorně vidět i na třetí brance domácích. V 64. minutě na hranici malého vápna ukličkoval Dominik Pastušek brankáře Pacanovského, aby následně zakončil k přední tyči - 3:0. Snad kromě Jakuba Gatnar se žádný z petrovických obránců nesnažil Pacanovského pomoct či je aspoň zastoupit na brankové čáře. V poslední dvaceti minutovce už se branky jen sypaly. V 73. minutě zvýšil na 4:0 střelou na přední tyč Aleš Stuchlík. Hattrick dovršil Dominink Pastušek v 82. minutě, když po hezké průnikové přihrávce Janovského zakončil na zadní tyč - 5:0. Ke třem gólům přidal mladý sušanský záložník i dvě asistence. V 85. minutě našel přizemním centrem na zadní tyči Jiřího Kvapila, který už jen uklízel do odkryté klece - 6:0. Zajímavou akci předvedl v 88. minutě Matěj Jurčák. Ten se s míčem dostal do pokutového území, kde si nejprve míč zasekl, poté předvedl efektní přešlapovačku (těžko říct koho měla vlastně zmást) a zakončil tvrdou ranou pod víko. A to bylo to poslední, co se v utkání stalo. Horní Suchá bere proti Petrovicím všechny tři body za vysoké vítězství 7:0.

 

Sestřih utkání:

zdroj: youtube.com/@kdlj44

 

Záznam celého utkání:

zdroj: youtube.com/@kdlj44



Ohlasy k zápasu


Sportovní klub Horní Suchá
Zdeněk Menoušek, trenér: V předposledním utkání sezóny jste hostili na domácím hřišti hosty z Petrovic, proti kterým jsme chtěli navázat na vítězné utkání z podzimu. Před utkáním předseda klubu p. Ivan Marini pogratuloval k významnému jubileu trenérovi béčka Marku Szelongovi, který nedávno oslavil 50. narozeniny. k Ke konci sezóny naši hráči našli střeleckou formu a v utkání zvítězili o sedm branek. Stejně jako v minulém utkání proti Jablunkovu se hornosušský gólostroj naplno rozjel až ve druhé půli, ve které padly všechny branky. Utkání taky nabídlo dvě premiéry v podobě vstřelené branky Jiřího Kvapila a prvního startu v seniorské kategorii pro Robina Witozse z našeho dorostu. Hattrickem se blýskl mladík Pastušek. (zdroj: fotbalhornisucha.cz)




Sestavy


Sportovní klub Horní Suchá
T. Lincer [-] - M. Urbaník [-] , J. Janovský [-] (82. J. Štengl [-] ) , R. Kubját [-] (82. J. Kvapil [-] ) , P. Štromp [-] , A. Stuchlík [-] , J. Pietrasz [-] , D. Pastušek [-] , J. Lukáš [-] (46. R. Witosz [-] ) , A. Ševčík [-] (75. M. Jurčák [-] ) , J. Štromp [-] (46. S. Ryt [-] )

TJ Lokomotiva Petrovice
O. Pacanovský [-] - M. Kvapil [-] , J. Hoffmann [-] , T. Hujo [-] , M. Sikora [-] , J. Urban [-] , A. Ostáš [-] , D. Makula [-] , F. Volný [-] , J. Gatnar [-] , L. Zetek [-] (23. R. Kučera [-] )

Počet diváků: 150. Rozhodčí: PICMAUS Jiří - LEŠKO Ondřej, KNISPEL Jáchym František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích