Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO + VIDEO: Horní Suchá doma přejela Jablunkov


Branky


6

Oba týmy do sobotního zápasu vstupovali prohrou z minulého kola. Zatímco Jablunkov potřeboval za každou cenu bodovat, Horní Suchá si chtěla zajistit klid do posledních kol. To se jim nakonec povedlo a z utkání si odnášejí tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štromp své šance zahodil, Skupien trestal

Úvodní minuty před skvělou atmosférou patřily domácím. Hned v 9. minutě se po pravé straně uvolnil blonďák Ján Štromp. Ten se snažil z druhé vlny hledat volného kapitána Janovského, který svůj pokus mířil pouze doprostřed brány na rukavice velezkušeného Holboje. O pár minut později vyzkoušel pozornost domácího gólmana Herzdiny Jakub Puczok. Svou střelu z dálky ovšem nedokázal vměstnat mezi tři tyče. A tak se mohli radovat domácí. Ve 23. minutě krásnou průnikovou přihrávkou uvolnil Artur Dabrowski Dominika Pastuška, který lobem ležícího Holboje překonal - 1:0. O dvě minuty později hosté dokázali využít nedorozumění v domácí obraně. Nejprve přišel centr z pravé strany před bránu, kde Pietrasz nešťastně přeloboval Herdzinu. Míč pak chvíli poskakoval na brankové čáře, odkud jej do sítě dorazil na zadní tyči Adrian Skupien - 1:1. Horní Suchá po inkasované brance ožila. Své příležitosti ale Ján Štromp nedokázal využít. Neproduktivitu domácích tak potrestal opět Skupien, když ve 42. minutě po úniku přehodil ležícího Herdzinu - 1:2. Touto šancí byl celý poločas zakončen. Do šaten se šlo za stavu 1:2.

Domácí na soupeře v druhém poločase vlétli

Domácí nastoupili do druhé půle sice beze změn, ale s cílem urvat vítězství na svou stranu. O vyrovnání se postaral hned v 50. minutě Peter Štromp. Ten si z levé strany navedl míč až na hranici vápna, odkud vypálil tvrdou ránu k Holbojově tyči - 2:2. Horní Suché ovšem bod nestačil. Hned o čtyři minuty později si po centru z pravé strany našel místo v pokutovém území Ján Štromp a nedal Holbojovi šanci - 3:2. Aktivní blonďák ale nechtěl zůstat jen u jednoho gólu. V 55. minutě se hornosuští dostali k rohovém kopu. Centrovaný míč do vápna nejprve pětapadesátiletý Holboj podběhl a následně jeden z domácích hráčů míč hlavičkou předložil před osamoceného Jána Štrompa, který už pouze doklepával do prázdné brány - 4:2. V 61. minutě sice jablunkovská obrana dokázala centr Dabrowského odvrátit, ovšem pouze k Ševčíkovi, který míč přiklepl střídajícímu Stanislavu Rytovi. Domácí hráč pak krásnou střelou "pod víko" nedal Holbojovi pražádnou šanci - 5:2. Horní Suchá válela! Hned o minutu později se dostal do úniku Aleš Stuchlík, který hokejovým blafákem překonal Holboje pošesté - 6:2. Holboj pak inkasoval ještě jednou, když jej po odrazu od země hlavičkou překonal Adam Ševčík - 7:2. Hostující brankář byl pak za neobjasněných okolností vystřídán a nahrazen jedním z jablunkovských hráčů v rozlišováku. Dost možná za tím stojí situace ze 74. minutě, kdy Holboj zastavil skluzem unikajícího Ryta. Absence případné červené karty v zápisu o utkání dává příležitost k domněnkám. Každopádně následnou nařízenou penaltu bezpečně proměnil Artur Dabrowski a stanovil tak konečné skóre na 8:2 pro domácí. 

 

zdrojyoutube.com/@kdlj44



Ohlasy k zápasu


Sportovní klub Horní Suchá
Zdeněk Menoušek, trenér: Jasnou záležitostí se stalo utkání 24. kola ČPP 1.A třídy sk.B, ve kterém se střetli naši muži s hosty z Jablunkova. Hosté sice po půli o jednu branku vedli, Sušani však ve druhém poločase spustili gólový uragán a celkem sedmi brankami otočili utkání ve svůj prospěch. První start a i první branku v prvním týmu si připsal dorostenec Dabrowski. (zdroj: fotbalhornisucha.cz)




Sestavy


Sportovní klub Horní Suchá
- T. Herdzina [-] , D. Pastušek [-] , J. Štromp [-] (60. S. Ryt [-] ) , P. Štromp [-] , J. Janovský [-] (72. M. Jurčák [-] ) , A. Stuchlík [-] , A. Ševčík [-] (76. V. Miček [-] ) , A. Dabrowski [-] , R. Kubját [-] , J. Pietrasz [-] , M. Urbaník [-]

1. FK Spartak Jablunkov
B. Holboj [-] (74. D. Byrtus [-] ) - A. Skupien [-] , M. Nieslanik [-] (66. L. Michálek [-] ) , P. Raszka [-] , R. Szmek [-] , M. Hupka [-] , P. Czudek [-] , J. Puczok [-] , B. Kocur [-] , A. Nieslanik [-] (63. R. Szotkowski [-] ) , J. Świerczek [-]

ŽK: 53. J. Pietrasz .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: DYTKO Gustav - JANTOŠ Pavol, PETROŠ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích