Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:4
(0:3)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Posvícenské koláče čekaly po zápase v Pavlíkově jen na Číhaře +FOTO


Branky


0

Olympie Rakovník sice v Pavlíkově prodloužila šňůru výher, dokonce opět neinkasovala a zůstala jako jediná v tabulce, kdo je zatím bez obdrženého gólu, ale paradoxně právě Pavlíkov nadělal Rakovníku zatím největší starosti. Výsledek může hovořit dost přesvědčivě, ale nebýt kanonýra Číhaře, který se postaral o všechny čtyři fíky, kdo ví, jak by to s favoritem nakonec bylo…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čistý hattrick Jakuba Číhaře

Už hned v první minutě o sobě dal Číhař vědět, když pořádně protáhl brankáře Beneše z přímáku. Neuběhlo ani pět minut a ten samý hráč si za vápnem udělal kličku a po zemi poslal míč přesně k tyči – 0:1.

Následně ztratil balon ve středu pole Samson, z čehož mohl těžit Topinka, který se také bezvadně protáhl až metr před Beneše, ale v poslední fázi nastřelil jen jeho tělo. V 10. minutě se dostal ke střele také pavlíkovský Polcar, který z pětadvaceti metrů donutil Kocha zasahovat na zemi.

První šanci domácích přebili Rakovničtí až ve 21. minutě, když vyslal Kolář na Číhaře trochu riskantní přihrávku středem hřiště a druhý jmenovaný nadvakrát přehodil brankáře – 0:2.

Do poločasu stihl ještě ten samý hráč vypálit umístěnou bombu ze třiceti pěti metrů rovnou z otočky a k potlesku všech byl úspěšný – 0:3.

Pavlíkov se nevzdával, ale bez efektu

Ve druhém dějství už padla na hráče únava. Domácí sice zbraně nesložili a byli u míče častěji, ale vážnější šanci si nevypracovali. Přesto dokázali Olympii pěkně pozlobit, zejména Bureš a střídající Kříž dělali hostům nemalé problémy při defenzivě.

Po delší době nevyřešil hezkou akci Kalfiřta ideálně Kozák. Právě Kozák byl pak u dalších dvou tutovek. Nejprve vyslal hezkou kolmicí Číhaře, který ale zakončil mimo branku, podruhé už svému spoluhráči bohužel nenahrál, přitom byl v lepším postavení a zakončoval by do prázdné. Malý pozdrav vyslal Brož na Kocha, ale zkušený brankář Olympie problémy neměl.

Prosadit se mohl chvilku po svém nástupu na hřiště střídající Šipoš, ale ideální centr přímo na hlavičku skončil vedle. A tak tečku za celým utkáním třetího kola udělal opět kanonýr Číhař, který pět minut před koncem poslal merunu podél Beneše – 0:4.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Luboš Gebhart: Není co hodnotit, Olympie byla lepší a my jsme nedokázali pohlídat střelce Jakuba Číhaře.

Olympie Rakovník
Antonín Sýkora: Šest hráčů základní sestavy nastoupilo den před mistrovským zápasem v přátelském utkání za pivovar Krušovice, bohužel se tato skutečnost na jejich výkonech podepsala. Ani ostatní nedokázali zahrát dle mých představ, a tak s výkonem v Pavlíkově nejsem vůbec spokojený. Paradoxně právě dnešní soupeř nám dal asi zatím nejvíc zabrat... Jediný, kdo zaslouží pochvalu, je náš střelec Jakub Číhař. Tento matný výkon by v dalším zápase, kterým je derby, rozhodně nestačil. Na druhou stranu jsem za další tři body a nulu vzadu rád. Snad se na další kolo připravíme lépe.

Sestavy


SK Pavlíkov
L. Beneš [-] - L. Gebhart [-] , M. Brož [-] , T. Peroutka [-] , K. Novák [-] - T. Hink [-] , L. Polcar [-] , D. Franěk [-] , A. Bureš [-] - T. Gebhart [-] , R. Samson [-]

Olympie Rakovník
B. Koch [-] - Z. Křováček [-] , V. Eck [-] , Z. Špimr [-] , T. Koch [-] - S. Rous [-] , M. Kokšál [-] , R. Kolář [-] , L. Kozák [-] - J. Číhař [-] , R. Topinka [-]

Hráči zápasu: A. Bureš - J. Číhař .
Místo: SK Pavlíkov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Beran Jan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.