T. Wilk 65.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Vřesiny nad Heřmanicemi rozhodla jediná branka


Branky


65. T. Wilk
5

Fanoušci ve Vřesině viděli pouze jednu branku, která rozhodla o osudu zápasu. Na svědomí ji měl v 65. minutě Tomáš Wilk, všechny body tak bralo domácí mužstvo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V prvním poločase měla mírnou převahu Vřesina, která hrozila především z úniků po křídelních prostorech. Žádnou příležitost ale nedokázala dotáhnout do konce, a tak to mohli být naopak hosté, kteří by se jako první prosadili. To by ovšem v rozhodující moment nesměli z malého vápna přestřelit branku.

 

Heřmanice spíše vycházely ze zabezpečené obrany a přecházely do rychlých protiútoků. Několikrát se pokusily využít chyby v rozehrávce soupeře, jenže žádná střela přes Matulu neprošla do sítě. A tak šly týmy do kabin za stavu 0:0.

Zápas rozhodla branka Wilka

Vřesina v druhé půli převzala iniciativu a odměnou jí byl vstřelený gól v 65. minutě, o který se postaral Tomáš Wilk. Ten si naběhl na zpětnou přihrávku Strohalma a umístěnou střelou k pravé tyči otevřel skóre utkání - 1:0.

 

Vstřelená branka paradoxně otupila tlak Vřesiny a hostující Heřmanice se stále více dostávaly do šancí. Dobře pracující obrana domácích ale neumožnila soupeři šanci na vyrovnání. Jistý si byl i v bráně Matula, jenž ze vzduchu posbíral hned několik centrů. Závěr zápasu si pak Vřesina pohlídala a bere tak do tabulky krajského přeboru tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Vřesina
Ondřej Ponížil: V prvním poločase se nám dařilo soupeře přehrávat v křídelních prostorech. Několikrát jsme se dostali k úniku a zakončení. Bohužel bez gólu. Na druhé straně soupeř hrozil z brejků po našem nedůrazu nebo chybách v rozehrávce. Měli několik šancí, největší v poslední minutě prvního poločasu, kdy na malém vápně úplné sám stojící hráč přestřelil branku. Výkon v druhém poločase byl z naší strany mnohem koncentrovanější a hlavně bojovnější. Dobře jsme sbírali odražené míče uprostřed hřiště a dostávali jsme je do stran, kde jsme soupeře přehrávali. Postupně jsme dostali soupeře pod tlak a po povedené kombinaci na pravé straně jsme dali důležitý gól. Po naší brance se to otočilo a s míčem hrál víc soupeř. Naštěstí pro nás jen po šestnáctku, kde míče sbírali naši stopeři, a když už něco prošlo pomohl gólman. Jsou to pro nás nesmírně důležité tři body. Všichni jsme věděli, že je možnost Heřmanice přeskočit a chtěli jsme zápas zvládnout.

FC Heřmanice Slezská
Patrik Kaizar: Podle mého byla Vřesina první poločas opticky lepší, držela balón, vycházel jí přechod do útočné fáze. Šance byly na obou stranách, měli jsme více vyložených šancí, které jsme bohužel neproměnili. V druhem poločase Vřesina vstřelila branku, podle mého po mé chybě, kdy můj záložník skóroval. Od té doby jsme začali více běhat, vyhrávat osobní souboje, tuto zarputilost bychom si měli přenést do dalších zápasů. Hodně nás ovlivnila zranění v prvním i druhém poločase.



Sestavy


FC Vřesina
T. Matula [-] - M. Kozelský [-] (69. T. Fendrich [-] ) , M. Majkut [-] , J. Strohalm [-] (92. J. Pokorný [-] ) , T. Wilk [-] (87. R. Trojan [-] ) , J. Novák [-] , A. Hruzík [-] (92. V. Brož [-] ) , T. Hruzík [-] , A. Hruzík [-] , O. Ponížil [-] , M. Bartonec [-]

FC Heřmanice Slezská
J. Andrejko [-] - D. Řapek [-] , K. Půda [-] (64. D. Mlčoch [-] ) , F. Šlesár [-] (84. M. Šleis [-] ) , P. Kaizar [-] , A. Kopečný [-] (46. L. Krajčo [-] ) , V. Sedlák [-] (84. F. Kaňák [-] ) , M. Račanský [-] , K. Skoupý [-] , J. Motyčka [-] , K. Rozsypal [-] (36. M. Šimáček [-] )

ŽK: 42. T. Wilk , 83. J. Strohalm , 94. V. Brož - 42. K. Skoupý , 69. D. Mlčoch , 77. V. Sedlák , 89. M. Račanský .
Počet diváků: 124. Rozhodčí: Šistík Petr - ŠVEC Marek, ČUBA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích