1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senomaty získaly první dva body do tabulky


Branky


0

Teprve až po šestém kole získaly Senomaty první dva body. Řekly si o ně v sobotním duelu na hřišti Kolešovic, kde se odehrála vyrovnaná partie. Každý z týmů vstřelil jeden gól a hosté si ten druhý připsali za lépe zvládnuté pokutové kopy. Kolešovice disponují sedmi body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovné utkání s velkým nasazením na obou stranách skončilo asi spravedlivou remízou. Zápas mohli Kolešovičtí rozhodnout možná už v prvním poločase, kdy kromě branky Polánka měl další obrovskou příležitost Daniš, nebo Houška, kterému však zablokoval gólovou střelu na poslední chvíli senomatský obránce.

Ve druhém poločase hosté zaslouženě srovnali z kopačky Vávry - po krásné akci Trešla s Karnoldem. Až do vyrovnávacího gólu, který padl v 61. minutě, byli Senomatští herně lepším týmem. Poté pokračoval oboustranný boj s hektickým závěrem, při kterém musel sudí Sedláček ještě dvě minuty před koncem vylučovat.

Hřiště opouštěl Mácha za surovou hru. Zásluhu na tom, že na obou stranách už žádné góly nepadly, mají oba brankáři.

 

 

Při penaltách byly šťastnější Senomaty a získaly bonusový druhý bod.



Ohlasy k zápasu


Český Lev Kolešovice
Michal Štícha (vedoucí): Očekávali jsme těžké utkání, protože Senomaty určitě nepatří na chvost tabulky. Bohužel hubené vedení z prvního poločasu jsme neudrželi a zaslouženě inkasovali. V těchto momentech byl soupeř určitě bojovnější. Škoda obrovské tutovky Daniše z nastaveného času. Remíza je pro oba týmy asi zasloužená.

SK Senomaty
Jaroslav Kodeš (vedoucí): Myslím, že k tomuto zápasu jsme přistoupili mnohem zodpovědněji. Snažili jsme se především vycházet z co nejvíce zajištěné obrany a hlavně nedostat rychlý gól. Což se nám dařilo skoro celou první půli. Píšu jen skoro, protože do 42. minuty jsme v podstatě hráli přesně to, co jsme chtěli. Balón jsme měli na noze a posílali jsme útočníky dlouhými pasy do šancí. V podstatě jsme měli celkem jasnou převahu, která si myslím, měla být korunována cca ve 20. minutě, kdy byl ve vápně jasně faulován Kuba Vávra. Bohužel rozhodčí byl jiného názoru, a tak přišla jiná akce a tentokrát domácích. Druhá půle byla v podstatě totožná. Myslím si, že nám sudí ještě nauznali gól, který dal M. Karnold.



Sestavy


Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - P. Matějovský [-] , J. Kovář [-] , J. Vician [-] , M. Štícha [-] - M. Holeček [-] , M. Houška [-] (80. J. Herink [-] ) , P. Jankura [-] , M. Stiska [-] (62. T. Prais [-] ) - J. Daniš [-] , D. Polánek [-]

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - O. Havel [-] , J. Kodeš [-] , M. Hudák [-] , M. Karnold [-] - J. Tajbl [-] , P. Králička [-] (63. R. Hůla [-] ) , P. Katona [-] , R. Trešl [-] - J. Vávra [-] , L. Mácha [-]

ŽK: 74. J. Vician , 80. P. Jankura - 53. J. Kodeš , 58. P. Králička , 90. P. Katona . ČK: 88. L. Mácha .
Místo: TJ Český lev Kolešovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Sedláček Petr - Jiří Kučera, Martin Tichý.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.