1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2023 17:00

14.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavlas si gólem zajistil korunku krále střelců


Branky


3

Jarošov na svém hřišti našel přemožitele a tým z Bílovic 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jarošov se z vedení neradoval dlouho

Zápas byl boovný z obou stran. Na domácích byla možná znát páteční dohrávkou, ale Jarošov nebyl na míči tak jako vždycky. V 41. minutě se prosadil domácí Pavlas, který tak upevnil svoje první místo v tabulce střelčů. Radost však domácím dlouho nevydržela. Hned z protiakce se po chybě a nedůraze domácí obrany prosadil Hlaváček. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1. 

Červená karta pro Pavlase

Ve druhém poločase jsme byli svědky zajímavé situace. Po autu šel pro míč domácí Pavlas, kdy se však míč snažil odkopnout taky soupeř. Domácímu ostrostřelci ujely trošku nervy a lehce strčil do soupeře. Pavlas tak viděl druhou zlutou kartu a opustil předčasně hřiště do sprch. V 69. zápasu se k míči dostal opět Hlaváček a poslal Bílovice do vedení 1:2. Tak nakonec skončil i celý zápas. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Jarošov
Zbyněk Pavlas: Dnešní zápas byl od nás nejhorší za celou sezónu. Možná to bylo páteční dohrávkou, ale nebyli jsme na míči, nedostupovali hráče, bez pohybu, opravdu jsme hráli špatně. Ve druhém poločase mě nějak ujely nervy a po druhé žluté sem tým oslabil. Možná by se zápas vyvíjel jinak, těžko říct, ale hráli jsme opravdu špatně, neříkám, že zasloužená porážka, ale soupeř tu výhru chtěl víc.




Sestavy


TJ Slavoj Jarošov
. Kotman [-] - J. Pavlas [-] , M. Němec [-] , T. Jurča [-] , M. Jančík [-] , Z. Pavlas [-] , V. Roubínek [-] , D. Svárovský [-] , T. Szabó [-] , M. Omelka [-] , M. Omelka [-]

TJ Bílovice
V. Tománek [-] - J. Sedlář [-] , E. Lukašík [-] , J. Mikoláš [-] , J. Zlámal [-] , M. Hanák [-] , D. Mikšaník [-] , V. Dostálek [-] , M. Obal [-] , P. Hlaváček [-] , Z. Zlámal [-]

ŽK: 43. D. Talaš , 53. Z. Pavlas , 73. V. Roubínek - 21. E. Lukašík , 86. L. Kamočai , 89. J. Sedlář . ČK: 63. Z. Pavlas .
Počet diváků: 154. Rozhodčí: Pindeš Jakub - RAICHEL Miroslav (N), ZLÁMAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: David Kolínský
Tip experta: výhra domácích

Jarošov doma body nerozdává a zejména ostrostřelec Pavlas bude chtít ještě zabojovat o korunku krále střelců i letos

Tip: výhra domácích

Jarošov je doma velmi silný, navíc Bílovice poslední kola hledají ztracenou formu a Jarošov může také ještě cílit na druhé místo.