3:0
(2:1) kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

25.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příjezd Policie na hřiště, červené karty a jeden poločas. Tak by se dal shrnout zápas v Jarošově


2

Na hřiště celku u řeky Moravy přijela Ostrožská Lhota. Zápas se nakonec nedohrál a s největší pravděpodobností bude kontumován ve prospěch domácích

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sporné momenty na obou stranách

Zápas začal hodně aktivně a v tempu na obou stranách. Jarošov byl více na míči a dobře kombinoval, kdy se mu dařilo dostávat soupeře pod tlak v rozehrávce. Z jedné akce ze strany dal vedoucí branku Jančík, kdy předskočil brankáře a skóroval. V zápětí však bylo vyrovnáno. Po jednoduchém nákopu na vápno si Pešík zpracoval míč a trefil přízemní střelu k tyči. Jarošov i po obdržené brance hrál dále svoji hru a odměnou mu byla další branka. Tentokrát se dokázal trefit Jurča střelou na zadní tyčku a nedal brankáři šanci. Poté prišel hlavní moment zápasu. Na půlce hřiště došlo k faulu na domácího Omelku, ale rozhodčí nereagoval a nepískl žádný prohřešek. Z následné protiakce byl faulován pro změnu Pešík ve vápně. Sudí však buďto aby kompenzoval předchozí situaci, nebo neviděl co se stalo, opět nepískal žádné provinění. Z celé akce byl nakonec přisouzen nepřímý volný kop domácím fotbalistům, kvůli urážkám hostujících hráčů na sudího. Hosté se na sudího seběhli a počastovali ho nepěknými slovy. Začala padat karta za kartou. Celá situace trvala několik minut, kdy se hosté dožadovali ukončení zápasu. Hosté měli zároveň podezření na to, že rozhodčí dnešního zápasu je pod vlivem alkoholu. Na místo tedy byla přivolána policejní hlídka, která však žádný alkohol u sudího nezjistila. Celkový výčet jsou tedy 3 červené karty a ukončení zápasu v 41. minutě.

 

VYJÁDŘENÍ SUDÍHO NAJDETE V GALERII



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Jarošov
Zbyněk Pavlas: Za mě můžu říct, že ačkoliv jsem tak na hřišti dosti impulzivní a k zápasu to někdy patří. Ovšem hráč musí taky mít nějaký respekt a sebereflexi. Pokud se něco stane tak dostane kartu a odejde. Tady to hostující hráči vůbec nezvládli a i po opakovaném napomenutí dál do sudího hučeli a strkali. Byl to smutný moment, protože fotbal musel být pro diváky atraktivní, ale celé to nakonec dopadlo takhle.

SK Ostrožská Lhota
Vít Lopata: V prvé řadě rozhodčí před zápasem s úsměvem/výsměchem upozorňoval, že se dnes bude červenat, jelikož jak řekl, dlouho nikoho nevyloučil. Náš tým považoval za hráče Mistřic, což také pronesl. V 17 minutě hrubě ovlivnil zápas, když zkrat domácího Lagy s číslem 4 ocenil jen žlutou kartou místo vyloučení. Zmíněný hráč kopl v přerušené hře do našeho ležícího (zfaulovaného) hráče. V inkriminované 41. nechal pokračovat hru po faulu na půlce. Následoval brejk Lhoty, kdy šel náš nejlepší střelec sám na gólmana domácích, ale byl zfaulován (skluz na nohy) ve vápně. Rozhodčí opět nepřesvědčivě ukazoval něco ve smyslu, že se má hrát dál. V době incidentu se nacházel někde mezi velkým vápnem a kruhem na opačné straně hřiště! Tato situace dala vzniknou emocím, které dopadly jak dopadly. Rozhodně se při skrumáži neměl nikdo rozhodčího dotknout, že ke kontaktu (nikoli útoku - jednalo se o strkanec) došlo je pravda a nemělo se to stát. Vyloučen za to byl ovšem úplně jiný hráč. Zápis, který jsme nepodepsali, taky neodpovídá realitě. Kluci rozhodně nezůstali na hřišti a už vůbec to netrvalo nějakých 10-15 min, což jsem se dočetl z vyjádření kapitána Jarošova (který až na tuto časovou nepřesnost shrnul vývoj objektivně). Počínaje 17. minutou rozhodčí zápas hrubě nezvládl a frustrace, která následně vygradovala stála naše hráče zápas a co hůř vůbec chuť se každou neděli o něco snažit. Jakýkoli dodatečný trest považuji za pomyslný hřebíček do rakve "vesnickým fotbalům pro radost a za klobásku". Že do něj ale neměl nikdo strkat je pravda a nemělo se to stát. Z této chyby se nikdo vyvinit nechce. Vzhledem k absenci delegáta a faktu, že se nyní logicky komise postaví za rozhodčího očekávám exemplární potrestání, které však nikomu nepomůže a maximálně znechutí tuto krásnou hru dalším lidem od hráčů až funkcionářů. že to všichni děláme zdarma a pro radost je klišé, které netřeba na vesnici nikomu vysvětlovat.



Místo: Jarošov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Kolínský

Expert: Zbyněk Pavlas
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že navážeme na předchozí zápas a potvrdíme domácí formu.

Tip: výhra domácích