0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vše nové v Šenově. První jarní bodová ztráta domácích posunuje Petřkovice do čela soutěže


Branky


33. R. Bandy , 66. J. Adámek , 77. F. Imrich
3

Na jaře svými výkony výsostně přesvědčivý Šenov nestačil v domácím prostředí na giganta tohoto ročníku, dominující Petřkovice. Celek z Landeka toho času vévodí ligové tabulce a úpěnlivě vzývá nedělní zavahání Markvartovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raná branka určila ráz celého utkání

Do hry lépe vstoupili hostující fotbalisté, kteří svoji mírnou územní převahu korunovali pohledným gólem. Od jednoho z hostujících hráčů přilétl pěkný centr do pokutového území, kde si s ním velezkušeně poradil kanonýr Gerogievský. Ten si profesorsky počkal na plachtící míč na zadní tyči, aby jej posléze snadno dopravil do poloosiřelé svatyně šenovského Pilcha, hráče kola z minulého týdne. Ovšem ani taková kapacita jako je Pilch, nemůže s takovým gólem nic dělat. Následovala vcelku dlouhá herní pasáž nemastného neslaného souboje. Petřkovičtí se stali submisivnějším výběrem a převzali styl hry domácích, respektive si jej nechali vnutit jejich dynamickým herním pojetím. Ze zvýšené aktivity Šenovských pramenily střely nebezpečného charakteru při jejich snaživé honbě za vyrovnáním. Žádná rána však nedosahovala takových parametrů, aby se dala označit za gólovou. Časový úsek od vstřeleného gólu do závěrečného hvizdu prvního poločasu nebyl nikterak dvakrát oslnivý optikou nezainteresovaného fotbalového labužníka.

Petřkovice kontrolovaly hru a na hubený výsledek přidaly dvě pojistky

Do druhého poločasu Petřkovice vhodně vystřídaly dva hráče uprostřed zálořní řady. Tenhle uvědomělý zásah do sestavy se později ukázal jako mistrovský tah, neboť střídající hráči měli lví podíl na dalších dou brankách do sítě šenovského mančaftu. Oba dva čerství ofenzivní hráči vstřelili gól a přinesli Petřkovicím toužebný klid na kopačky. Do té doby, ale vlastně i po ní byl zápas pořád nahoru dolů, jak fotbalová terminologie definuje bezhlavé útoky s absencí divácky nepopulárního zaňdoura. Obě mužstva tvořily a své útočné manévry na jedné či druhé straně téměř pravidelně zakončovaly střelou na bránu, ale také mimo tři tyče. Dvě inkasované branky charakterově silný tým jakým Šenov momentálně je, rozhodně nezlomily, ale psychiku přece jen lehce nahlodaly. I přesto se domácí plejeři snažili hnát se střemhlav na útočnou polovinu petřkovických premiantů. Chvílemi se jim podařilo soupeře pevněji sevřít před jejich šestnáctkou, ale Petřkovice větší tlak Šenovským nepovolily a pokaždé se z něj dokázaly vymanit. Šenov nastoupil bez většího počtu hráčů hrajících jinak v základní sestavě. Ti, kteří je zastoupili, ale rozhodně nezklamali. 



Sestavy


SK Šenov
O. Pilch [-] - T. Lebduška [-] (5. M. Murgaš [-] ) , R. Koloničný [-] , T. Nguyen [-] , M. Niniczka [-] , R. Hubinec [-] , M. Vedlich [-] , T. Franek [-] , M. Račko [-] , A. Hruška [-] , R. Beránek [-]

FC Odra Petřkovice
J. Šráček [-] - J. Vančo [-] , V. Bystroň [-] , R. Koval [-] (46. F. Imrich [-] ) - M. Vošvrda [-] (46. J. Curus [-] ) , R. Bandy [-] , D. Kotala [-] (46. J. Adámek [-] ) , M. Blokša [-] , M. Václavík [-] , L. Kundrát [-] - - A. Georgiovský [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠIPLÁK Jan - HOLUB Tomáš, HUSER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jan Grossmann

Expert: Jan Dybalík
Tip experta: výhra hostů

Zůstaneme u příměru s koněm. Petřkovice jsou černým plnokrevníkem celé soutěže. Jasná dvojka.