V. Jirka 56.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustkovec prohrál i třetí jarní zápas, doma těsně nestačil na Šenov


Branky


1

Hra Pustkovce se na jaře zápas od zápasu zlepšuje, přesto Pustkovec stále prohrává. Po kvalitním výkonu teď o gól podlehl na vlně hrajícímu Šenovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas toho moc nenabídl, do vedení šel Šenov

Začátek prvního poločasu byli na hrací polše aktivnější fotbalisté Pustkovce. Ti soupeře hned z úvodu zatlačili a téměř je uvěznili na jejich polovině hřiště. Přibližně čtvrt hodiny se hostující soupeř marně snažil vymanit ze silného tlaku a těsného sevření kolem své šestnáctky. Po pátnácti minutách se mu to konečně povedlo a s definitivní platností otupili útočné choutky domácách hráčů lačnící po první jarní výhře. Následovala vyrovnaná pasáž, ve které se oba celky postupně navštěvovaly na svých herních územích, ale ani na jedné straně se nic fotbalového neurodilo. Potom však přišla 27. minuta a Šenov se ujal překvapivého vedení zásluhou Hrušky. Vyvinul se z odvraceného míče domácí obranou po zahraném rohovém kopu. Hostující výběr se po vedoucí brance dostal do extáze a na venkovním hřišti létal jako Čestmír. Zaskočený soupeř v příštích minutách naopak působil jako by mu uletěly včely. První poločas se dohrál bez další vážnější brankové příležitosti na jedné či druhé straně. Většina z 29 diváků rekrutující se z pustkoveckých příznivců tak zcela oprávněně nemohla být před výměnou stran spokojena. Domácí tým ale prohrával jen o jednu branku a měl před sebou celý druhý poločas.

Jíchova paráda si zaslouží do ankety

Do druhé půle vstoupili Šenovští mnohem aktivněji a na hřišti to bylo znát. Hosté si vytvořili hromadu vesměs vyložených brankových příležitostí. Ve většině z nich se ale nerozhodli pro správná řešení a rozdíl ve skóre tedy ještě neumazali. Vyrovnávací gól byl ovšem na spadnutí bylo jen otázkou času, pokud Šenov diametrálně nepoleví, kdy padne branka znamenající průběžný nerozhodný stav. Jenže se tak nestalo a paradoxně se trefili do té doby pasivnější domácí fotbalisté. Autorem branky se stal Jícha. Moment to byl ale jako do rubriky o gól měsíce. střílející hráč obdržel přesnou přihrávku před pokutové území. Zády k bráně si míč neskutečným způsobem zpracoval a z otočky a ještě ve skluzu vymetl šibenici Pilchovy svatyně. Po vyrovnávací brance předváděl Pustkovec o něco lepší herní projev s dostával se do větších šancí. Autor vyrovnávací parády měl na noze v tom čase vítězný gól, ale někde v časoprostoru se zhmotnil Pilch a střelu do protipohybu už téměř slavícího domácícho kanonýra zázračně vyrazil mimo tři tyče. Pustkovec si poté ještě vypracoval dostatečné množství brankových příležitostí k tomu, aby otočil zápas na svou stranu. V koncovce však chyběla větší kvalita. Centrované míče s přehledem zvládala odvracet dobře organizovaná obranná vozba kouče Klimši. Pohroma pro domácí tak přilétla z rohového kopu. Rozdílovou brankou se následně prezentoval šenovský útočník Lebduška, který se trefil z dorážky. Lebduška stál tam, kde stát měl. Spoluhráč Beránek po krásném centru hlavičkoval, náhradní gólman Gogela za vykartovaného Stárka balón pouze vyrazil a závěr akce už je známý. Zbytek zápasu už toho moc k vidění nenabídl a domácí tak i po třetím jarním utkání zůstávají bez bodu. Naopak Šenov je na jaře dosud stoprocentní a ze tří utkání vytěžil maximální počet devíti bodů. Trenér i hráči ale moc dobře ví, že zápas v Pustkovci z jejich strany nebyl optimální a že do příštího zápasu musí především mnohem lépe vstoupit a zlepšit také některé fáze zápasu. Šenovský trenér také vzdal hold bojovnému výkonu svého soupeře.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustkovec
Druhý poločas jsme soupeře mačkali jako citrón - TJ Sokol Pustkovec - Zdeněk Nováček, trenér:

SK Šenov
Celkově jsme nehráli a dobře a soupeře chvílím. Odehrál dobrý bojovný zápas - Šenov - Martin Klimša, trenér:



Sestavy


TJ Sokol Pustkovec
J. Gogela [-] - J. Vyhlídal [-] , D. Křížek [-] , A. Put [-] , M. Popiolek [-] , M. Jurásek [-] , J. Klvaňa [-] , M. Mroček [-] , D. Soukup [-] , D. Kravčík [-] , P. Duda [-]

SK Šenov
O. Pilch [-] - T. Lebduška [-] , R. Koloničný [-] , T. Nguyen [-] , M. Niniczka [-] , R. Hubinec [-] , M. Vedlich [-] , T. Franek [-] , M. Račko [-] , A. Hruška [-] , R. Beránek [-]

ŽK: 24. J. Guňka , 50. D. Soukup , 56. V. Jirka - 40. T. Nguyen .
Hráči zápasu: T. Lebduška .
Počet diváků: 29. Rozhodčí: ČECHÁČEK Jan - NĚMEC Jaroslav, ONDREJČEK Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Grossmann

Expert: Zdeněk Nováček
Tip experta: výhra domácích

Tady jasná jednička pro Pustek. Už musí zabrat, hlavně bez vyloučení.