Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

21.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas svítil v červených barvách


7

Další kolo se odehrálo a to tentokrát Hrubý Jeseník s Krechleby, Jeseníku se zadařilo a Krchleby nebyly vůbec po zadu. Proč byly v zápase červené karty? To se dočtete níž.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krchlebům nepřálo

Pro Krchleby utkání nezačalo dobře. Hned v první minutě, z první střely na branku po chybě brankáře Soukupa otevřel skóre domácí Golovko. Ve 21' se dostal do zakončení znovu Golovko.

 

Jeho střelu dokázal Soukup vyrazit, ale s dorážkou už neměl problém. Krchleby znížily, když Mlynka obešel obránce a střílenou přihrávkou našel Kulhánka. Ve 45' dostal červenou kartu Krchlebský Bobek za faul na Golovka, toho šel pomstít Zdobinský, vrazil do Bobka a šel také do sprch.

 

Bohužel první poločas končí seskóre 2:1 a s dvěmi červenými karty za nesportovní chovaní v obou týmech.

Krchleby skoro vyrovnali

Druhý poločas začal lépe pro Krchleby. Už ve 47' hodil Šnajdr aut J. Nedorostovi, ten míc zatáhnul a předložil ho Doležalovi před prázdnou bránu. Doležal se nemýlil a vyrovnal.

 

V 52´ krásnou přihrávkou našel Jareš Mlynku, který dostal míč do brány. V rozmezí 62-77' nasázel hattrick Pecháček a vrátil dvoubrankové vedení domácím. Krchleby v 87' minutě snížily, když se hlavou po rohovém kopu prosadil Jareš. V nastaveném čase měl šanci ještě Krchlebský Šanjdr, ale o kousek minul domácí branku. Jeseník vedení uhájil a vyhrál 5:4.

 

Ohlas hráče Tomáše Mlynky : " V první řadě musím říct, že jsem v životě nehrál fotbal na horším hřišti. Na to se ale vymlouvat nechceme, protože to bylo pro oba týmy stejné. Hru jsme zjednodušili a přizpůsobili terénu. Dostali jsme hloupé góly a my zahazujeme 100% šance. V určitých fázích hry jsme nechávali soupeři moc prostoru a ten toho dokázal využít. Tým bojoval až do poslední minuty, ale na body to bohužel nestačilo. To dobré si ze zápasu vezmeme a ze špatného se snad poučíme."



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Krchleby
Václav Kyselka: Zápas plný emocí a kontaktu kdy rozhodly chyby na jedné straně a štěstí soupeře na druhé straně.



Sestavy


Hrubý Jeseník
D. Hradecký [-] - V. Pivec [-] (72. M. Líbal [-] ) , P. Gillern [-] , P. Vokál [-] (67. P. Stránský [-] ) , J. Melichar [-] - P. Sabol [-] (53. M. Rys [-] ) , M. Pecháček [-] (85. O. Šifta [-] ) , D. Dratva [-] (62. A. Otta [-] ) , C. Golovko [-] - F. Vrabec [-] , P. Zdobinský [-] -

TJ Sokol Krchleby
P. Soukup [-] - M. Kulhánek [-] (46. Z. Doležal [-] ) , M. Šnajdr [-] , J. Nedorost [-] , T. Mlynka [-] , T. Kyncl [-] , J. Kubík [-] (74. M. Nedorost [-] ) , M. Jareš [-] , J. Flachbart [-] , J. Bobek [-] , F. Pařízek [-]

ŽK: 3. P. Sabol , 48. C. Golovko , 81. D. Hradecký - 37. J. Bobek , 48. Z. Doležal , 73. J. Kubík , 81. J. Flachbart . ČK: 45. P. Zdobinský - 45. J. Bobek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - PAŽOUT Petr, BUREŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Štěpánka Nikolićová

Expert: Honza Sobota
Tip experta: výhra hostů

V Jeseníku se nehraje příjemně a favorizované Krchleby to tam nebudou mít lehké. Měli by to ale zvládnout.

Tip: výhra hostů

V Jeseníku se nehraje příjemně a favorizované Krchleby to tam nebudou mít lehké.
Měli by to to ale zvládnout - dávám 2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů