Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

19.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další 19. kolo přineslo opětovnou výhru Krchlebům


5

Krchleby si řekli, že na soupeře nalezou od úvodních minut a že se budou snažit hrát jejich hru. V utkání se rozhodně projevila profesionalita zkušených hráčů. Kostomlaty se i přes rychlost Krchleb držely zuby nehty!  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve vedení Kostomlaty

V úvodu první půle se drželi spíše Kostomlaty, jak v nakopávání míče tak jeho držení. Ze strany Krchleb se velmi nedařilo, kdy Mlynka ztrácí míč na středu hřiště, domácí Kostomlaty využili situace, roztáhli hru do strany a z následného centru se dokázali prosadit krásnou hlavičkou. Krchleby se namotivovali, poté hru mírně zlepšili, měli více ze hry a tím soupeře trošku přitalačili. 

 

Podařilo se jim srovnat na 1:1 v 29', kdy Jareš našel krásným pasem za obranou Mlynku a ten dokázal přehodit brankáře. O minutu později, si navedl balón do středu hřiště J. Nedorost a jeho střelu obránce tečoval, jenže tečoval tak nešikovně, že to vyšlo krásně do kroku M. Nedorostovi a ten krásně uklidil míč do sítě.

 

Poločas vedli hosté a to 1:2, jediná kaňka Krchleb bylo zranění Kluzáčka, který musel střídat už v 17'.

Druhý poločas korigovaly hru Krchleby

Druhý poločas byl převážně v režii Krchleb. V 62' minutě dokázal brankáře Kostomlat překonat Doležal po přímém kopu J. Nedorosta. O pár minut později, přesněji v 71' opět rozvlnil síť Doležal.

 

Domácí prosadili z přímého kopu a snížili na 4:2. V 84' zkompletoval Doležal hatrrick a dal Krchlebům potřebný klid. Další gól v 88' dokázal upravit J. Nedorost na konečných 6:2. Závěr zápasu byl trošku vyhecovaný a proběhla tam menší strkanice, ale emoce k  fotbalu paří.



Ohlasy k zápasu


Sokol Kostomlaty
Martin Vacek - brankář: Hráli jsme proti soupeři, který má ve svých řadách určitě tři až čtyři nadstandartní hráče, kteří by mohli hrát klidně i krajský přebor možná teoreticky divizi. Takže se to samozřejmě na tom celém utkání projevilo. Je těžký hrát s hráči kteří jsou dobře vybavený jak prací s míčem, tak neuvěřitelnou rychlostí. Snažili jsme se po tom prvním gólu spíše bránit, soupeř měl dlouhý nakopávaný míče na svoje rychlí útočníky. Omyli nás ty dva góly v jedné minutě, ale snažili jsme se dál hrát fotbal, protože nám je nakopávání cizí, snažíme se spíš kombinovat. Nic určitě nebylo ztracený, víme kde jsme my a kde jsou oni. Příště na Polaban, to bude zase jiný, mladý běhavý tým, další extrémně těžký soupeř. Musíme se na to připravit

TJ Sokol Krchleby
Tomáš Mlynka: Pro nás to jsou rozhodně cenné body. Jsem rád, že držíme na jaře 100% bodovou bilanci. Myslím si, že jsme branek mohli dát i více, ale snad nám to tam padne příště. Pochvalu zaslouží celý tým a věřím, že nám forma vydrží i do dalších utkání



Sestavy


Sokol Kostomlaty
M. Vacek [-] - T. Dvořák [-] , M. Pavlíček [-] (85. J. Mýto [-] ) , A. Fiala [-] (76. D. Dvořák [-] ) , F. Ševčák [-] , T. Houdek [-] , M. Janáček [-] (46. V. Klepač [-] ) , P. Dvořák [-] , M. Zinek [-] , J. Novák [-] , L. Vorlíček [-]

TJ Sokol Krchleby
P. Soukup [-] - J. Nedorost [-] , Š. Kluzáček [-] (17. M. Nedorost [-] ) , T. Mlynka [-] , T. Kyncl [-] , J. Kubík [-] (74. V. Kyselka [-] ) , M. Jareš [-] , T. Koranda [-] (46. M. Šnajdr [-] ) , J. Flachbart [-] , J. Bobek [-] , F. Pařízek [-] (46. Z. Doležal [-] )

ŽK: 38. J. Novák , 45. L. Vorlíček - 37. F. Pařízek , 68. T. Kyncl , 77. V. Kyselka , 84. M. Nedorost .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LÖWE Vilém - MIČUTA Samuel, RŮŽIČKOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Štěpánka Nikolićová

Expert: Jiří Höfer
Tip experta: remíza

Tento zápas bude velmi vyrovnaný a myslím si, že uvidíme pouze 2 branky a to na obou stranách, tudíž si myslím, že bude plichta 1:1

Tip: výhra domácích