Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hředelský Vodrážka i přes nedoléčené zranění nasázel hattrick Kolešovicím


0

Závěrečné podzimní kolo zaválo na hřiště v Kolešovicích hostující tým FK Hředle, který měl být papírovým favoritem, ale měl veliké problémy se složením zápasové jedenáctky. Traverzáře zdecimoval nespočet omluvenek klíčových hráčů. Kolešovice navzdory svému postavení v tabulce na silné týmy umí, o čemž se přesvědčila například Olympie a body s Kolešovicema těžko dolovala i Kněževes. V nakonec výsledkově jednoznačné zápase se blýskl hattrickem Martin Vodrážka, který naskočil do soutěžního utkání po šesti zápasech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorizovaní hosté dorazili do Kolešovic bez Bureše, Houdka, Hrbka, Ďuriny, Šmída, Minaříka, Pichnarčíka a Sadílka a zdálo se, že jejich setrvání na špičce okresního přeboru se může posledním zápasem podzimní části hodně zkomplikovat. Přesto se od prvních minut nastěhovali na dostřel kolešovického Herinka, drželi více balón a byli aktivnějším týmem. Hned v 7. minutě byla akcie Kolešovic blízko poklesu, ale rozhodčí Sedláček ruku Viciana v šestnátce jako nedovolenou neposoudil. Ve 14. minutě vysunul hředelský Došek Šmída, jenž vybídl zpětnou přihrávkou spoluhráče Vodrážku ke skórování, ten ale domácí branku z velmi dobré pozice přestřelil. O minutu později připravil palebnou pozici Bechner pro Šmída, ale Herinek v brance lvů byl nadvakrát úspěšnější. První velkou příležitost na druhé straně přinesla 18. minuta, šanci Roubíka ale zlikvidoval včasným zákrokem Malinovský. Jen o chvíli později se mohli radovat prozměnu zelenobílí, Holý prošel středem hřiště a na šestnáctce našel volného Vitnera, Herink ale předvedl proti jeho střele zákrok a stále držel pro domácí celek nerozhodný stav. Ten ale platil jen do 23. minuty, kdy byl před šestnáctkou domácích faulován Holý. Ke standardce se postavil Vodrážka a i díky teči ve zdi zasadil lvům první ránu, 0:1. Ve 32. minutě připravila šanci zelenobílým neukázněnost domácího Barthela, s trestným kopem Vodrážky si ještě Herink poradil, ale z následného rohového kopu zavěsil míč do sítě hlavou Bechner, 0:2 pro hosty. Zelenobílí byli od této chvíle při chuti, ale dvě další obrovské šance nevyužili. Nejprve branku přestřelil Šmíd a pak trestuhodně pohrdnul prázdnou brankou Vodrážka po přihrávce Bechnera. Trest mohl přijít záhy, po brejku se do velmi dobré příležitosti dostal Daniš, Malinovský ale opakovanými zákroky kontaktní gól domácích nepřipustil.

Druhá půle přinesla čtyři góly a pořádnou nervozitu

Druhé dějství začalo větší aktivitou domácích, hosté naopak působili uspokojení dvoubrankovým vedením. V útočné fázi Lvi ale příliš nebezpeční nebyli, hlavička Preise, střela Roubíka, ale ani pokus Viciana velké ohrožení pro Malinovského nepředstavovaly.  Po patnácti minutách začali iniciativu přebírat hosté. Nejprve zahodil po akci M. Holého a D. Šmída tutovku V. Hladký. V 65. minutě uvolnil Vitner Slámu, ten se zbavil Barthela a kolem Viciana zamířil technickou střelou do tyče branky za Herinkem. Postupem času přibývalo na hřišti nejen faulů, ale i nervozity, což sudí Sedláček správně trestal žlutými kartami. V 71. minutě měli domácí poslední možnost na korekci stavu, to by ale Vician musel při dorážce ze čtyř kroků trefit téměř odkrytou branku Malinovského, ale přestřelil. Pak už úřadovali pouze zelenobílí. V 74. minutě uvolnil Holý Slámu, jenž se v šestnáctce prohnal kolem Kováře a levačkou nedal Herinkovi žádnou šanci, 0:3. O čtyři minuty později museli i domácí diváci pomyslně zatleskat fotbalové parádě, to když Vodrážka z dvaceti metrů dělovkou do šibenice zúročil nechytatelně zpětnou přihrávku Slámy - 0:4. Za další tři minuty lovil Herink míč ze své sítě popáté. Vitner vysunul na Šmída, jehož přihrávku dotlačil do sítě ve skluzu Vodrážka0:5. V 87. minutě zaznamenali domácí alespoň čestný úspěch, Barthel se u postranní lajny prosadil přes Hladkého, centrovaný míč neudržel Malinovský a dorážka J. Herinka byla nekompromisní, 1:5. Dlouho se ale domácí střelec z branky neradoval, neboť o čtyři minutky později musel po druhé žluté kartě předčasně pod sprchy.



Ohlasy k zápasu



FK Hředle
Jan Sklenář: Před utkáním jsme měli z našeho posledního podzimního zápasu obavy, potýkali jsme se s velkým množstvím omluvenek. Kolešovice ale neodehrály žádné úchvatné představení. Bohužel hodně času hráči obou týmů spíše diskutovali a komentovali vše, co se na hřišti dělo, než aby raději hráli. Hra tak ztratila jakýkoli spád. Ani my jsme neodehráli top zápas, ale výsledek je super. Stejně jako povedený návrat Vodrážky po zranění.



Sestavy


Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - O. Ridzoň [-] , P. Barthel [-] , J. Vician [-] , J. Herink [-] - M. Houška [-] , J. Daniš [-] , M. Stiska [-] , P. Roubík [-] - T. Prais [-] , D. Polánek [-]

FK Hředle
V. Malinovský [-] - M. Došek [-] , V. Holý [-] , M. Holý [-] , M. Somol [-] - M. Vodrážka [-] , V. Hladký [-] , J. Sláma [-] , D. Šmíd [-] - A. Vitner [-] , D. Bechner [-] (77. J. Sklenář [-] )

ŽK: 10. J. Herink , 16. P. Barthel , 17. J. Daniš , 58. D. Polánek , 82. J. Vician - 6. D. Bechner , 67. V. Holý , 69. A. Vitner . ČK: 90. J. Herink .
Hráči zápasu: J. Daniš - M. Vodrážka .
Místo: TJ Český lev Kolešovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Sedláček Petr - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.