1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

17.kolo, Středočeský | Mělník | IV. třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvatěruby potvrdily své ambice na postup a odvaží si tři body


Branky


91. J. Bušil - 47. O. Smolek , 65. O. Smolek , 85. K. Gruncl
3

Sokol Uhy přivítaly, v prvním domácím zápase jarní části, doma ambiciózní Chvatěruby. Zápas přinesl jednu červenou, ale především suverénní výkon hostů, kteří si odváží tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již od začátku bylo znát, že se jedná o první zápas po zimní přestávce. Utkání provázelo spoustu nepřesností na obou stranách. Hra byla velmi zbrklá, čemuž vůbec nepomáhal déšť s krupobitím. Chvatěruby byly od začátku lepším týmem. Přehrávaly svého soupeře, nicméně nedokázaly vstřelit gól. Brankář domacích držel svůj tým až do poločasu - 0:0.

 

 

V druhé půli už to bylo o něco gólovější. Hned ve 47. minutě se vyznamenala nová posila Chvatěrub, Ondřej Smolek, který svou nádhernou střelou upravil skóre na 0:1. Vltavan i nadále tlačil, ale v koncovce to prostě nešlo. V 65. minutě vstřelily Chvatěruby svůj druhý gól. Autorem byl opět Ondřej Smolek, který se v zápase uvedl v opravdu dobrém světle. Z pozice stopera se dostal do střely, na níž byl brankář opět krátký. V 66. minutě obdržel Lukáš Satran (Uhy) druhou žlutou, a musel se poroučet do kabiny. Uhy hrály sice o deseti, ale na hře to nebylo moc znát. Dostaly se i do šance, nicméně Tadeáš Novák (brankář Vltavanu), ačkoli neměl moc práce, zůstal koncentrovaný a podržel svůj tým. V 85. minute zvýšil na 0:3 Gruncl a bylo rozhodnuto. V 91. minutě ještě korigoval domácí Jakub Bušil a upravil na konečných 1:3.



Ohlasy k zápasu



Vltavan Chvatěruby
Josef Kapalín: Hra nebyla moc dobrá, ale jendalo se o první zápas. Veřím, že se do toho kluci dostanou. Důležité je, že jsme přivezli tři body a už se soustředíme na první domácí zápas proti Hostínu.



Sestavy


TJ Sokol Uhy
M. Kovařík [-] - M. Král [-] , J. Bušil [-] , L. Satran [-] , O. Sedláček [-] , R. Novák [-] , O. Bušil [-] , Š. Patócz [-] , R. Fundák [-] , P. Borisov [-] , V. Trnobranský [-]

Vltavan Chvatěruby
T. Novák [-] - K. Gruncl [-] , O. Smolek [-] , . Nguyen [-] , P. Kouba [-] , M. Louček [-] , V. Kyliánek [-] , M. Lemon [-] , D. Šírl [-] , F. Kroupa [-] , D. Lemon [-]

ŽK: 64. L. Satran - 87. M. Lemon . ČK: 66. L. Satran .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: GRUNCL Kamil - NOVÁK Radim, GRUNCL Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Jareš

Expert: Martin Klicman
Tip experta: výhra hostů

Vltavan je jasný favorit tohoto zápasu. Ačkoli na podzim vyhráli jen 3:1, toto utkání si pohlídají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích