0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:30

16.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Veltrusy potvrdily roli favorita a zvítězily 0:3!


Branky


7. D. Zajac , 12. P. Jareš , 60. M. Sop
8

První prohra Počápel v domácím prostředí. Veltrusy přijely s jasným cílem a tohou po třech bodech. To je jim podařilo a z Počápel vezou výhru 0:3, která je posunula na druhé místo tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla jasně v režii hostí. Ti byli lepší na balonu a dostávali se více do šancí. Hned v 7. minutě to potvrdil po krásné akci David zajac, který po centru ze strany poslal míč chladnokrevně k tyči 0:1. Průběh zápasu byl totožný i nadále. Veltruští dominovali a nepouštěli domácí do větších šancí. Ve 12. minutě podnikl krásný výpad Petr Jareš (Veltrusy), kdy z vlastní poloviny proběhl po lajně s míčem až do vápna a levou nohou prostřelil brankáře Šmejkala 0:2. Domácí se snažili průběh zápasu nějak zvrátit, ale obrana Veltrus byla dobře organizovaná a všechny útoky dokázala zlikvidovat. Do kabin tedy týmy odcházely za stavu 0:2.

 

 

V druhé půli se obraz zápasu nezměnil. Veltrusy byly lepším týmem. Svojí aktivitou se dostávaly do velkých šancí, nicméně brankář domácích držel svůj tým. V 60. minutě už se ale síť rozvlnila. Po krásné přihrávce do běhu se k míči dostal dostal Josef Jindřich (Veltrusy), který celou akci ještě vyšperkoval přihrávkou před prázdnou bránu na Martina Sopa, ten se nemýlil a zvýšil na 0:3. Po chvíli se do šance dostaly i Počáply, ale brankář hostí byl ve střehu a velkou šanci vychytal. Ačkoli se veltruští hráči svou převahou dostaly ještě do několika šancí, trápila je koncovka a gól už nepadl. Zápas tak skončil 0:3.



Ohlasy k zápasu



AFK Veltrusy
Jakub Jareš: V Počáplech se body snadno nezískávají, proto jsme rádi, že si odvážíme všechny tři, které pro nás při konečném součtu budou velmi důležité. Teď už se musíme soustředit na další domácí zápas.



Sestavy


TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] - D. Suk [-] , R. Suk [-] , D. Suchomel [-] , S. Grohman [-] , R. Vilánek [-] (46. S. Körmendy [-] ) , J. Kaňka [-] (50. P. Bánovčin [-] ) , J. Bidlo [-] , J. Müller [-] , R. Růžička [-] , L. Kucej [-]

AFK Veltrusy
P. Rieger [-] - V. Paveza [-] , R. Hájek [-] , D. Zajac [-] (22. J. Jindřich [-] ) , J. Jareš [-] , M. Sop [-] , F. Hofman [-] , P. Král [-] , P. Jareš [-] (82. O. Ponert [-] ) , L. Smetana [-] , M. Beneš [-] (70. J. Hájek [-] )

ŽK: 34. R. Růžička , 83. D. Suk - 24. P. Jareš , 34. F. Hofman , 72. J. Jindřich .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: EDER Oldřich - STIBŮREK Petr, DUDOK Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Jareš

Expert: Martin Veltruský
Tip experta: výhra hostů

Veltrusy jsou jedním z adeptů na postup, a proto proti Počáplům zvítězí.

Tip: výhra hostů

Hosté nechtějí ztratit kontakt se špičkou tabulky, jasná výhra Veltrus.

Fanoušek, Hráč, Trenér, Asistent trenéra, Zpravodaj, Administrátor klubu - FK Kralupy 1901 | Středočeský | Mělník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů