Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

16.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralupské Béčko připravilo o tři body lídra tabulky


Branky


8

První celek v tabulce, Sokol ovčáry, přivítal na domácí půdě ambiciózní tým z Kralup. Po bezbrankové a ne příliš koukatelné první půli se hosté po poločasové přestávce dokázali neskutečně zvednout a Ovčárům nasypali 7 gólů za 37 minut!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nebyl moc koukatelný, ale za to vyrovnaný. Domácí spíše nakopávali balony za obranu soupeře, nicméně defenziva Kralup s tím neměla moc velké problémy. Hostí se do šancí dostávali především po pravé straně, ale svou nepřesností v koncovce nedokázali ohrozit brankáře Ovčár. Domácí se do největší šance první půle dostali po rohovém kopu, když byl míč v chumlu před brankou, ale naději na vstřelení branky ukončil faulem jeden z domácích hráčů. Závěr první půle byl výrazně ovlivněn zákrokem na Kolmistra (Kralupy), který byl odnesen na nosítkách po tvrdém zajetí od Stupky (Ovčáry), za což vyfasoval žlutou kartu. Do kabin se tedy šlo za bezgólového stavu 0:0.

 

 

Hned na začátku druhého dějství převzali otěže zápasu kralupští a po pěti minutách šli do vedení. Nepovedenou střelu Šebesty dotlačil do brány skluzem Klier 0:1. V 55. minutě zvyšoval hlavou z rohu Pakandl. O deset minut později byla situace z pohledu hostů ještě veselejší, když v rozmezí dvou minut završil svůj hattrick Klier. Domácí nevěděli, kde jim hlava stojí, a to teprve, když v 75. minutě napřáhl z dobrých 25 metrů Glogas a prostřelil brankáře Zedníka 0:5. V závěru zápasu se blýskl jestě střídající Filimonov a přidal ještě další dva góly. Nejříve doklepl do branky sraženou střelu z přímého kopu a poté po krásné individuální akci uprvail na konečných 0:7. 



Ohlasy k zápasu


FC Sokol Ovčáry
Radek Šulc: 1. poločas relativně vyrovnaný a bojovný bez větších šancí. V druhé půli po dvou slepených gólech si hosté začali věřit a my jsme vůbec nestačili. Výsledek je krutý, ale zasloužená výhra Kralup.




Sestavy


FC Sokol Ovčáry
M. Zedník [-] - R. Šulc [-] , S. Ondrák [-] , J. Veselý [-] , J. Tikovský [-] (75. D. Kacprzak [-] ) , S. Hromas [-] , L. Hradecký [-] , S. Svatuška [-] , R. Pechar [-] , P. Stupka [-] (83. M. Bušek [-] ) , M. Macek [-]

FK Kralupy 1901 B
Z. Křemenák [-] - R. Kinter [-] , O. Koníček [-] , M. Glogas [-] , D. Klier [-] , M. Kolmistr [-] (43. F. Šebesta [-] ) , V. Pakandl [-] , D. Zabilanský [-] , C. Nikolov [-] , P. Hénig [-] (65. A. Filimonov [-] ) , D. Neumann [-]

ŽK: 43. P. Stupka - 66. D. Klier .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DUDOK Luděk - KUNC Lukáš, KLIER Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jakub Jareš

Expert: Martin Veltruský
Tip experta: výhra domácích

Kvalitní tým na obou stranách, ale zkušenější Ovčáry si pohlídají první místo.

Tip: výhra hostů

Těsné výhře hostů pomůžou kamarádi z áčka co si nezahrají v Jílovišti

Fanoušek, Hráč, Trenér, Asistent trenéra, Zpravodaj, Administrátor klubu - FK Kralupy 1901 | Středočeský | Mělník

Tip: výhra hostů

Tip: remíza