1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hřiměždice B po těsné výhře vezou z Kňovic tři body


Branky


0

Těsnou výhrou hostů 2:1 skončilo utkání v Kňovicích, hrané po týdenní pauze opět za tropického vedra. V základní sestavě Hřiměždic se objevil také Tomáš Křesina, který ještě v minulém ročníku oblékal dres soupeře a hned ve druhém kole nového ročníku si zahrál proti svým bývalým spoluhráčům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důraznější Hřiměždice v první půli hru ovládaly

Po minulém týdnu, kdy se na chvíli ochladilo, se pro tento víkend opět nad fotbalové stánky vrátilo tropické vedro. Žádný extra koukatelný fotbal se tak při takovém počasí a navíc na tvrdém kňovickém povrchu očekávat nedal. Pikantní příchuť měl zápas pro hráče s číslem devět, Tomáše Křesinu, který nastoupil v základní sestavě Hřiměždic a poprvé se tak postavil proti svému mateřskému klubu z Kňovic.

 

Do utkání vstoupil aktivněji hostující celek, mnohem lépe se mu dařilo držet míč a kombinovat ve středu hřiště. Oproti domácím byl hřiměždický celek také mnohem důraznější v osobních soubojích. Kňovicím se v první půli vůbec nedařilo podržet delší dobu míč a v jejich obraně vznikal často zmatek, pramenící právě z nedostatku důrazu. Navíc už ve 14. minutě se zranil mladý obránce Filip Bláha a Kňovice musely hned v úvodu střídat a přeskupit řady. Hřiměždice hrozily hlavně po své pravé lajně, kam si většinou nabíhali Michal Hodouš s Patrikem Junkem, kteří se poté snažili z pravé strany buď odcentrovat nebo projít přímo před domácího brankáře Čížka.

 

Odměnou za aktivní hru byl Hřiměždicím první gól, který padl v 21. minutě. K míči se po centru dostal na levém rohu vápna Daniel Žák, napřáhl ke střele a vystřelil na zadní tyč Čížkovi branky, ten si sice na balon v letu lehce sáhl, vytěsnit ho ven mimo své tyče se mu už, bohužel pro Kňovice nepodařilo. Kňovice se v první polovině do šancí moc nedostávaly. Jednu z největších šancí měl Vladimír Vršecký, ten dostal balon za obranu a pelášil s ním téměř sám na brankáře, v rozhodujícím momentě, zrovna když se už chystal nakopnout míč na branku, ho dostihl obránce, který jej vyvedl z pohybu, Vršecký zaškobrtl a míč si nechtěně ukopl až za brankovou čáru.

 

V závěru prvního poločasu se v téměř stoprocentní tutovce ocitl Ondřej Vacek, který využil kňovických zmatků ve středu pole a téměř z poloviny hřiště mířil sám na brankáře, po pravé straně mu navíc nabíhal úplně volný Michal Hodouš, který by v případě, že by dostal přihrávku, mohl zakončovat do úplně prázdné branky. Vacek o něm však nejspíš nevěděl nebo chtěl vzít odpovědnost na sebe a pokusil se o zakončení sám. To se mu, ale příliš nepovedlo, míč navedl na levé straně do těžkého úhlu a jeho střela na vzdálenější tyč se neujala a skončila za brankovou čárou.

Kňovice začaly hrát až před koncem

Úvod druhého poločasu moc fotbalové krásy nepřinesl, Hřiměždice už nebyly tak jisté jako v prvním poločase, ale ani Kňovice svůj výkon v začátku druhé půle nevylepšily. Hra se odehrávala především ve středu hřiště a ani jeden tým si nevytvářel žádné velké šance. Na hráčích bylo znát, že je hra v tomto počasí a na těžkém terénu zmáhá. V podstatě první velkou šancí byla až ta hřiměždická, gólová. Na výkon svých spoluhráčů se zřejmě už nemohl dívat Patrik Junek, hráč který ještě nedávno oblékal v dorostenecké kategorii dres 1. FK Příbram. Ten se odhodlal k sólu téměř přes celé hřiště a když už se dostal s míčem do malého vápna, tak přihrávkou pod sebe přesně našel Jakuba Kahouna, jenž neměl s překonáním domácího brankáře žádný problém. Junek se o podobné sólo pokusil v druhé půli ještě jednou, tentokrát však už úspěšný nebyl.

 

Kňovice se do hry začaly dostávat až v závěru druhé půle, zhruba tak 10-15 minut před koncem. Hřiměždicím, praktikujícím celkem vysilující styl fotbalu, v závěru trochu začaly docházet síly. Jedinou branku domácích vstřelil v 78. minutě Vladimír Vršecký, který se ocitl nehlídaný ve vápně a po přihrávce Vladimíra Bartůňka překonal přízemní střelou k tyči hostujícího brankáře Davida Černého a sebral mu tak naději na čisté konto. V závěru mohli domácí dokonce i vyrovnat, ale Davida Burdu nejdřív vychytal brankář a hlavičku Bartůňka vyhlavičkoval na brankové čáře obránce, v době kdy už domácí pomalu zvedali ruce nad hlavu na oslavu gólu.

 

Kňovice ještě měly v závěru pár závarů před brankou, ke skórování to však bylo málo a tak když David Malý, nejmladší rozhodčí v soutěži, ne-li nejmladší rozhodčí vůbec, pískl do píštalky svítil na ukazateli konečný stav 1:2.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Kňovice
Miroslav Čermák(trenér, FC Kňovice): „V zápase náš tým doplatil především na nedostatek důrazu, v tomto ohledu byl soupeř mnohem lepší. My jsme se téměř celé utkání trápili, vytvářeli jsme spoustu chyb v obraně. Fotbal jsme začali hrát až v posledních deseti minutách, což je málo. Kdybychom hráli celý zápas tak, jako na konci, měli bychom šanci na výhru. “

TJ Vltavan Hřiměždice B
Tomáš Křesina(hráč, TJ Vltavan Hřiměždice): „Hrálo se za velmi těžkých podmínek a na těžkém tvrdém povrchu, proti silnému soupeři. Pro mě to bylo o to těžší, že jsem poprvé nastoupil proti svému mateřskému týmu, ale jsem rád, že jsme utkání taakhle zvládli.“



Sestavy


FC Kňovice
J. Čížek [-] - P. Šťovíček [-] , R. Křížek [-] , S. Hanuš [-] , M. Staněk [-] - T. Loch [-] , F. Bláha [-] (14. V. Hodík [-] ) , V. Vršecký [-] , V. Bartůněk [-] - P. Pšenička [-] (54. J. Vodenka [-] ) , D. Burda [-]

TJ Vltavan Hřiměždice B
D. Černý [-] - P. Junek [-] , D. Žák [-] , J. Vimer [-] , O. Vacek [-] (46. J. Kahoun [-] ) , J. Pinc [-] , M. Vitásek [-] , T. Křesina [-] , M. Hodouš [-] , A. Greguš [-] , J. Hubner [-]

ŽK: 87. P. Junek .
Hráči zápasu: V. Vršecký - P. Junek .
Místo: Kňovice. Počet diváků: 33. Rozhodčí: Malý David - ČERMÁK Josef (N), CIRUS Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.