0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Boj o přední příčky tabulky dopadl bezbrankovou remízou


Branky


7

Dva týmy se stejným počtem bodů a ambicemi na postup. Veltrusy doma přivítaly Dolany, které přijely bojovat o důležité body. Šance byly na obou stranách, nicméně velmi vyrovnaný zápas dopadl bezbrankovou remízou. Podrobnosti se dočtete níže...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vypadala lépe pro Dolany. Do zápasu vlétly ve velkém tempu a dokázaly vytvořit obrovský tlak na domácí tým. Veltrusy ve svém neobvyklém rozestavení, na tři obránce, tahaly za kratší konec. Do první velké šance se dostal Matěj Šenkýř, nicméně svou střelou jen těsně minul branku soupeře. Druhá velká šaance patřila stejnému hráči, když se po faulu na velkém vápně postavil ke trestnému kopu. Ten mu příliš nesedl a prudká střela letěla pouze do ochranné sítě. Po půl hodině hry se hra vyrovnala. Do šancí se začaly pomalu dostávat i Veltrusy. V té první byl Jakub Jareš, kdy se po krásné přihrávce od Josefa Jindřicha dostal ke střele. Trefil ale jen brankáře hostí. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:0.

 

 

V druhé půli hrozili více veltruští a to především z rohových kopů. Gól na hlavě měl Petr Jareš, ale dolanský brankář se vyznamenal skvělým zákrokem. O chvíli později se do úniku dostal težko zastavitelný Matěj Šenkýř a skvělým zákrokem se vytáhl i brankář Velturs, který nohou vyškrábl jeho střelu. Na druhé straně byl blízko ke vstřelení gólu Patrik Král, ale nedokázal usměrnit míč, po přízemním centru, na bránu soupeře. V utkání byl boj spíš s povrchem hřiště, které bylo velmi tvrdé a nedalo se moc pracovat s míčem. Nicméně pro všechny byly podmínky stejné a zápas tak skončil 0:0.



Ohlasy k zápasu


AFK Veltrusy
Jakub Jareš: Byl to velmi vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách. Je škoda, že jsme nedokázali vstřelit vítězný gól, protože šance byly. Ačkoli jsme si šli pro tři body, tak si myslím, že dělba bodů je spravedlivá. Děkujeme divákům, kteří přišli v hojném počtu a v ne moc hezkém počasí fandili až do konce. Musíme se poučit z chyb a soustředit se na další zápas, protože v Počáplech to nebude vůbec lehké.

TJ Sokol Dolany
Matěj Šenkýř: Veltrusy x Dolany 25.3.2023 Souboj dvou týmů ze třetího a čtvrtého místa tabulky sliboval zajímavou podívanou. Veltrusy z Dolan na podzim přivezly remízu 2:2, když celý zápas vedly a o tři body přišly až v úplném závěru, a tak se čekalo co přinese domácí utkání. Dle fotbalového experta byly favorizování domácí a to díky skvělému závěru podzimní sezóny a o něco lepšímu postavení v tabulce. Hosté však do zápasu nastoupili s mnohem větším úsilím a Veltrusům se hraní na tři beky málem nevyplatilo. Dolany si v prvních 20 minutách připravily 4 gólové situace, které buď vyřešil, celý zápas skvěle chytající domácí brankář, a nebo ve vyložené šanci pálily mimo. Dolany ovládly střed hřiště a byly i důraznější, Veltrusy hrozily převážně sporadicky a obraně Dolan nedělaly větší problémy. Dolany následně dokonce vstřelily i gól, ale asi i k překvapení domácích pomezní odmával postavení mimo hru. Následně se hra začala vyrovnávat a Veltrusy změnily rozestavení a toto utvrdily i střídáním. Hru vyrovnaly a do konce poločasu to byli právě oni, kdo mohl vstrělit gól, ale i brankář Dolan měl svůj den. Po poločase již silný vítr ještě zesílil a bylo to znát i na hře, která byla spíše o osobních soubojích a urputnosti, s čím se v druhé půli rozhodně lépe vyrovnaly Veltrusy. Ještě více převzaly hru do svých rukou, začaly vyhrávat osobní souboje, byly důraznější a všude o krok dříve, držely míč na kopačkách a obraně Dolan chvílemi nebezpečně zatápěly. Při několika nebezpečných střelách podpořených silným větrem se opět vytáhl Dolanský brankář a když už balón letící do branky za velkého úsilí vytěsnil jen před sebe, pomohla mu pozorná obrana včasným odkopem. Veltrusy skoro celý 2. poločas diktovaly tempo a byly lepším týmem, 10 minut před koncem už zvedaly ruce nad hlavu, ale nepodařilo se jim zasunout míč ze značného úhlu do prázdné branky po překonání vyběhnutého brankáře, a místo napnutí brankové sítě trefili jen skluzujícího obránce. Nakonec to však byly pravě oni, kdo mohl v samém závěru odejít z domácího hřiště bez bodu. Nejprve se jim podél lajny do vápna prosmykl rychlonohý útočník Dolan, ale jeho střelu slabší nohou v postavení 1 na 1 vytěsnil skvěle chytající domácí brankář na roh, který pak vyrazil hlavičku z malého vápna nad svou branku a zhatil tak radost hostujícímu celku. Vzhledem k průběhu zápasu byla remíza zasloužená, hosté měli více gólových šancí, i když domácí byli lepší týmem většinu hry a své šance taky neproměnili. Hlavní rozhodčí nechával hru plynout, a utkání řídil jistě a rozhodně.



Sestavy


AFK Veltrusy
P. Rieger [-] - J. Jindřich [-] (84. P. Vokoun [-] ) , D. Zajac [-] , J. Jareš [-] , J. Čáp [-] (46. O. Ponert [-] ) , M. Sop [-] , F. Hofman [-] , P. Král [-] , P. Jareš [-] , L. Smetana [-] , J. Hájek [-] (26. M. Beneš [-] )

TJ Sokol Dolany
P. Hierman [-] - J. Hamouz [-] , M. Semerád [-] (76. P. Holeček [-] ) , D. Svoboda [-] , J. Kopecký [-] (67. J. Kárník [-] ) , M. Šenkýř [-] , F. Lejsek [-] , A. Švéda [-] , L. Havlíček [-] , L. Prejza [-] , S. Roll [-]

ŽK: 20. F. Hofman , 47. M. Sop - 28. D. Svoboda , 35. F. Lejsek , 84. A. Švéda .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: HAMPL Miroslav - ŠVANCARA Jiří, BENATELLI Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Hráč - FC Lobkovice | Středočeský | Mělník

Tip: remíza

Jakub Jareš

Expert: Petr Jareš
Tip experta: výhra domácích

Veltrusy hrají ve skvělé formě, proto si myslím, že Dolany porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích