4:2
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dublovice B slaví první výhru sezony


Branky


23. M. Demen , 44. D. Šebek , 45. M. Dudek , 86. M. Dudek - 11. J. Baštář , 50. P. Junek
0

Po nepovedeném vstupu do začátku nové sezony Dublovice zabraly a můžou tak slavit zisk prvních bodů, nad Hřiměždicemi zvítězily 4:2, i když jejich vítězství se nerodilo vůbec lehce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Baštář, Dublovice otočily

Dublovice byly v prvním poločase utkání aktivnějším týmem, přesto prvním týmem, který dokázal skórovat byl celek Hřiměždic. Po rohovém kopu se dokázal prosadit Josef Baštář. Dublovice srovnaly stav ve 23. minutě, Hřiměždická záloha chybovala, špatně si pohlídala Michala Demena a byla za to potrestána inkasovanou brankou. Poté se hrál takový fotbal nahoru, dolů, kdy chvíli měl převahu jeden tým a poté zas ten druhý.

 

Největší šanci připravil po kombinaci středem Jakub Spilka pro Tomáše Jechorta, který ale zblízka přestřelil branku stráženou Davidem Burianem, domácím kapitánem. Už ve 33. minutě musel kvůli zranění z placu dolů hřiměždický Vít Černohorský, kterého nahradil Tomáš Křesina. První žlutou kartu v sezoně potom viděl za ostrý zákrok Michal Hodouš. Druhý gól Dublovic vstřelil David Šebek, ke terému přilétl centr od rohu. Třetí gól Dublovic přišel těsně před koncem poločasu, Hřiměždická obrana zaspala, vůbec se nevrátila a nechala dublovické jít ve dvou na brankáře, jehož prostřelil Miroslav Dudek.

Hřiměždice oživil příchod Junka, na body to však nestačilo

V druhém poločase oživil hru Hřiměždic střídající Patrik Junek, ten se prosadil už po pěti minutách na hřišti. Na jeho brance měl velký podíl výborně hrající Jakub Spilka, který mu šanci připravil a Junek se placírkou k tyči nemýlil, snížil na 3:2 a zdramatizoval tak toto utkání. Dvě velké šance měl Josef Baštář, který šel dvakrát sám na brankáře, ale neproměnil ani jednou.

 

Hřiměždice vrhly všechny síly do útoku a už to málem vypadalo, že se jim podaří srovnat, proti byl však zvednutý praporek čárového rozhodčího. Dublovice se ubránily a čtyři minuty před koncem dal z brejkové situace konečnou podobu výsledku Miroslav Dudek, který skóroval podruhé v utkání.



Ohlasy k zápasu



TJ Vltavan Hřiměždice B
Michal Hodouš(hráč, TJ Vltavan Hřiměždice): „Hrál se vyrovnaný fotbal, Dublovice byly lepším týmem v první půli, my zase hráli lépe tu druhou, zápasu by nejvíce slušela remíza, ale bohužel jsme nedokázali proměnit několik dalších šancí ato nás stálo body.“



Sestavy


TJ Sokol Dublovice B
D. Burian [-] - D. Svoboda [-] , J. Dvořák [-] , J. Nejedlý [-] , J. Pešek [-] - M. Procházka [-] , V. Filip [-] , D. Šebek [-] , A. Burian [-] - M. Dudek [-] , M. Demen [-] -

TJ Vltavan Hřiměždice B
V. Krotil [-] - L. Spilka [-] , J. Kahoun [-] , V. Černohorský [-] (33. T. Křesina [-] ) , D. Černý [-] , T. Jechort [-] (46. P. Junek [-] ) , J. Baštář [-] , J. Kahoun [-] , M. Hodouš [-] (46. J. Boháč [-] ) , A. Greguš [-] , J. Hubner [-]

ŽK: 77. M. Demen - 37. M. Hodouš , 71. P. Junek , 73. J. Boháč .
Místo: Sokol Dublovice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Krátký Miloš - VLÁSEK Jiří (N), MÍKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.