Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 10:15

6.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásná Hora třikrát vedla, přesto nemá ani bod


0

Krásná Hora B zavítala k utkání do Hřiměždic a měla být v tomto duelu outsiderem, s touto rolí se však hosté nesmířili a hráli velmi odhodlaně, dokonce třikrát vedli. Nakonec však byl štastnější domácí celek, který dokázal vždy srovnat a na konci utkání otočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel po sólu Beneš

Do utkání vstoupil aktivněji domácí tým, byl aktivnější a hrál častěji s balonem na noze. Krásné Hoře dělala problémy hlavně levá strana Hřiměždic, kde hrál Tomáš Matějka, který byl nejvýraznějším hráčem první půle a zásoboval své spoluhráče přesnými centry z levé strany. Byla to ale Krásná Hora, kdo dokázal skórovat jako první, Rostislav Beneš si vzal míč u středového kruhu, sólem obešel několik hráčů Hřiměždic a těsně za hranicí vápna vypálil na vzdálenější tyč branky. Brankář Vojtěch Krotil nepředvedl moc přesvědčivý zákrok, sice si na Benešovu přízemní střelu sáhl, ale mimo branku ji vytěsnit nedokázal.

 

Hřiměždice s odpovědí dlouho neotálely, za další tři minuty už totiž bylo srovnáno. Prosadil se právě zmiňovaný Tomáš Matějka, který takovým napůl centrem a npůl střelou překvapil brankáře Jana Čandu, který na zřejmě vůbec nepočítal s tím, že by Matějkův pokus mohl zapadnout do brány a vůbec na balon nereagoval. Krásná Hora si vedení vzala zpět ve 30. minutě zásluhou Josefa Kothery. V této fázi zápasu hrála Krásná Hora velmi odhodlaně a předváděla bojovný výkon. Bohužel pro ni před koncem poločasu opět přišlo vyrovnání, po centru Tomáše Matějky našel míč hlavu Josefa Baštáře, ten zvláštně hlavičkoval před sebe do země, míč se od ní odrazil a přeskočil překvapeného brankáře Čandu. Do šaten tak týmy šli za nerozhodného stavu 2:2.

 

 

Krásnou Horu srazilo vyloučení Beneše

Do druhého poločasu vstoupila lépe Krásná Hora, už po pár vteřinách hry se postaral o třetí branku Vladimír Křížek, který z levé strany dostal centr přímo na hlavu k zadní tyči a s klidem přeskočil o hlavu menšího obránce Tomáše Křesinu. Vedení Krásné Hory ale opět nemělo dlouhého trvání. Ve 48. minutě se opět prosadil Josef Baštář, který se po několika odrazech ve vápně probil k míči a zblízka zavěsil do šibenice.

 

Zlomové byly pro Krásnou Horu události mezi 50. a 52. minutou, Rostislav Beneš byl nejprve tvrdě atakován soupeřem a možná i faulován, rozhodčí však nepískl a Benešovi se to vůbec nelíbilo, což dal rozhodčímu také hlasitě najevo. Za kritiku sudího mu byla udělena žlutá karta. Kritiku si neodpustil ani při dalším zákroku a sudí mu, možná trochu přísně, udělil další žlutou kartu. Beneš tak v 52. minutě musel nedobrovolně zamířit do sprchy.

 

Hřiměždice tak pochopitelně ve zbytku utkání měly převahu, dlouho se jim však nedařilo vstřelit branku. Aktivní v podpoře útoku byl v druhé půli opět Matějka, ale tentokrát Milan. Několikrát nebezpečně nacentroval do vápna, snažil se i o samostatný průnik. Jeden takový nakonec vedl až ke gólu, Matějka proběhl po levé straně jako vítr, oběhl několik protihráčů a nacentroval na Josefa Baštáře, který stál v prostoru kousek za penaltou úplně sám, nehlídaný a měl moře času na to umístit svou hlavičku správným směrem, což se mu povedlo dokonale. Hřiměždice se tak po jeho gólu poprvé v utkání dostaly do vedení, které už jim vydrželo až do konečného hvizdu.



Ohlasy k zápasu


TJ Vltavan Hřiměždice B
Tomáš Křesina (hráč, TJ Vltavan Hřiměždice): „Dnes jsme mohli vyhrát větším rozdílem, náš výkon nebyl nic moc, kdybychom pořádně zabrali, mohli jsme proti soupři jako je Krásná Hora dát mnohem více branek, ale důležité jsou tři body. “

TJ Krásná Hora B
Jiří Zelenka(trenér, TJ Krásná Hora): „Sehráli jsme dobré utkání, bojovali jsme, dokonce jsme třikrát i vedli, ale soupeř, který byl posílený o některé hráče áčka byl dnes lepší a zaslouženě zvítězil.“



Sestavy


TJ Vltavan Hřiměždice B
V. Krotil [-] - T. Matějka [-] , M. Matějka [-] , P. Drobný [-] (46. P. Krotil [-] ) , T. Křesina [-] , V. Černohorský [-] (60. J. Vimer [-] ) , D. Černý [-] , J. Baštář [-] , M. Hodouš [-] (46. J. Kahoun [-] ) , A. Greguš [-] , J. Hubner [-]

TJ Krásná Hora B
J. Čanda [-] - B. Procházka [-] , R. Beneš [-] , J. Hubička [-] (65. A. Slavík [-] ) , L. Čihák [-] , J. Kothera [-] (32. V. Křížek [-] ) , M. Koudelka [-] , R. Mikulášek [-] , J. Holan [-] , M. Holan [-] , P. Hrubý [-]

ŽK: 22. J. Kothera , 50. R. Beneš . ČK: 52. R. Beneš .
Hráči zápasu: J. Baštář , M. Matějka , T. Matějka .
Místo: Vltavan Hříměždice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Glogar Lukáš - HAMPL Jan (N), HUBIČKA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.