0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj o první příčku vyhrála Kosova Hora B


Branky


0

Utkání s pořádným nábojem se hrálo v Prostřední Lhotě. Šlo totiž o souboj prvního s druhým a štastnějším týmem na konci byla Kosova Hora, která právě svého soupeře vystřídala na čele soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sůva otevřel skóre, pak přišel tlak domácích

Souboj dvou doposud nejlepších celků soutěže nabídlo 8. kolo soutěže. Z lepší pozice do utkání vstupovala Prostřední Lhota, která teprve minulý týden našla prvního přemožitele a do utkání tak vstupovala v roli mírného favorita. Jenže prvním, kdo se v prvním poločase radoval z branky byla hostující Kosova Hora, které zařídil vedení ve 20. minutě David Sůva.

 

Po inkasovaném gólu Prostřední Lhota přidala a začala na svého soupeře tlačit. Vytvořila si několik velmi dobrých příležitostí, které Kosova Hora i s trochou štestí ustála. V závěru poločasu se po celkem zbytečném faulu kopal pokutový kop proti domácí Prostřední Lhotě. K jeho exekuci se postavil zkušený Josef Kouklík a poslal Kosovu Horu do vedení o dva góly. Do konce poločasu v tu chvíli zbývaly dvě minuty a jelikož další branka již v prvním poločase nepadla, slo se na poločasovou přestávku za stavu 0:2.

K nule vzadu přispěl zodpovědně bránící Pilík

Žádné další branky nepřinesl už ani druhý poločas. Domácí se samozřejmě snažili něco se stavem utkání udělat, ale jejich snahy často končily na Zdeňku Pilíkovi, který v zápase velmmi poctivě a zodpovědně bránil a podepsal výrazně pod čisté konto svého týmu. Navíc se mu dařilo i zakládat odzadu akce Kosovy Hory.

 

Kosova Hora se tak posunula na čelo tabulky, kde má jednobodový náskok před Tatranem Sedlčany C. Stejně bodů jako Sedlčany, tedy 15, má teď Prostřední Lhota, ta má ovšem odehráno o jeden zápas méně než Sedlčany, stejně jako Kosova Hora.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kosova Hora B
Ladislav Sůva(trenér, TJ Sokol Kosova Hora B): „Podařilo se nám vstřelit poměrně brzo první gól a potom, i s trochou štěstí, přečkat asi patnáctiminutový tlak, při kterém si domácí vytvořili několik hodně dobrých šancí.Trochu nám pomohlo, že nám soupeř ve 43. minutě, dá se říct věnoval pokutový kop, protože podle mého názoru byl ten faul dost zbytečný. Prostřední Lhota má tým plný mladých a dobrých fotbalistů a jestli jim to vydrží,tak budou v budoucnu hodně vidět.“



Sestavy


TJ Prostřední Lhota
P. Přibyl [-] - J. Diviš [-] , Z. Hrdinka [-] (70. L. Rákosník [-] ) , P. Haniš [-] , L. Chlasták [-] (82. A. Krátký [-] ) , Š. Hendrich [-] (46. J. Moravec [-] ) , J. Formánek [-] , J. Šťástka [-] , M. Rosypal [-] , F. Šusta [-] , J. Haniš [-]

TJ Sokol Kosova Hora B
J. Střelák [-] - J. Červinka [-] , O. Sůva [-] , Z. Pilík [-] , J. Tatýrek [-] - M. Rosa [-] , J. Kouklík [-] , L. Marhefka [-] (70. D. Šmejkal [-] ) , M. Valenta [-] - P. Moudrý [-] , D. Sůva [-] (80. J. Kouklík [-] ) -

ŽK: 85. J. Haniš - 37. J. Tatýrek , 65. L. Marhefka .
Hráči zápasu: Z. Pilík .
Místo: TJ Prostřední Lhota. Počet diváků: 53. Rozhodčí: Dubský Jindřich - HOLOBRADA Zbyněk (N), RŮZHA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.