3:2
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves C si poradila s Kňovicemi(+foto]


Branky


16. J. Moravec , 25. J. Moravec , 34. P. Říha - 40. D. Burda , 63. F. Bláha
0

Individuální chyby v obraně a nevyužité šance v útoku byly hlavním důvodem kňovické prohry na hřišti v Nové Vsi proti tamnímu C týmu. První poločas navíc hosté museli odehrát v deseti, což jejich šancím na úspěch také nenahrálo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spilka daroval gól Moravcovi

V minulém kole přivítaly Kňovice na své půdě Novou Ves B a dokázaly těsně zvítězit 3:2, stejný výsledek měl i zápas proti novoveskému C týmu, tentokrát však zvítězil tým z Nové Vsi. Hostujícím Kňovicím se kvůli komplikacím v dopravě nedostavili včas všichni hráči a tak první poločas musel kňovický tým odehrát o deseti mužích.

 

I v deseti se úvodu dokázaly Kňovice dostat k ohrožení brány ve které stál Karel Hirsch, první střelu vyslal hned v úvodu Petr Spilka, ale domácí gólman ji vytěsnil mimo tyče. Další šanci měl i útočník Perníček, který postupoval na brankáře Hirsche, nepodařilo se mu však protlačit míč pod jeho tělem a tak prvním, kdo se radoval z branky byl domácí Jaroslav Moravec. Toho ke skórování vybídl obránce Spilka, který chtěl přihrát míč zpátky na svého brankáře, jenže poslal slabou přihrávku, kterou domácí útočník vystihl a s přehledem dostal míč za záda gólmana Čížka. Stejný hráč vstřelil i druhou branku Nové Vsi v 25. minutě a ve 34. minutě už to bylo 3:0, když se prosadil obloučkem přes brankáře Petr Říha.

 

Naděje kňovickému týmu vrátil David Burda ve 40. minutě, ve vápně si nejlépe pokryl kolmo padající míč a zblízka propasoval míč za záda gólmana Hirsche. Ještě posílit kňovické šance do druhého poločasu mohl Petr Spilka. Burda od pravé lajny přihrál míč na Perníčka, který zrychlil hru nákopem z první na Hodíka sprintujícího po lajně, ten si navedl míč blíže k vápnu a na zadní tyči hledal právě Petra Spilku, jenž ovšem z hranice malého vápna netrefil ideálně a vysoko přestřelil odkrytou branku.

První gól Bláhy za Kňovice

Do druhého poločasu již Kňovice vstoupily v jedenácti lidech a znát to bylo především v úvodu, kdy vytvořily na svého soupeře tlak, který vyústil v 63. minutě gólem Bláhy, kterému přihrával Martin Sirotek před prázdnou bránu. Filip Bláha si tak připsal první trefu za Kňovice. Poté se hra opět více vyrovnala a hrálo se nahoru dolů, oba týmy si vytvořily několik slibných situací, ke gólu už, ale žádná nevedla. Největší šanci srovnat na 3:3 měl v samotném závěru Martin Sirotek, na kterého se snášel krásný centr, jenže tísněný obráncem nedokázal trefit míč ideálně a tak Kňovice musely skousnout porážku.



Ohlasy k zápasu



FC Kňovice
Miroslav Čermák(trenér): „Zápas jsme si prohráli sami, nedokázali jsme proměnit několik tutových šancí a například první gól jsme po chybě obránce Spilky soupeři vyloženě darovali. “



Sestavy


TJ Sokol Nová Ves C
K. Hirsch [-] - J. Moravec [-] , M. Pinc [-] (46. V. Čadek [-] ) , P. Říha [-] (46. F. Knuth [-] ) , E. Pán [-] (46. J. Šochman [-] ) , M. Belza [-] , L. Soukup [-] , O. Kubíče [-] , M. Mach [-] , O. Kolanda [-] , M. Řanda [-]

FC Kňovice
J. Čížek [-] - V. Hodík [-] , R. Křížek [-] , J. Spilka [-] - F. Bláha [-] , L. Kozel [-] , V. Bartůněk [-] , P. Spilka [-] - M. Sirotek [-] , D. Burda [-] , D. Perníček [-] (46. P. Šťovíček [-] ) -

Hráči zápasu: J. Moravec - D. Burda .
Místo: Nová Ves pod Pleší. Počet diváků: 10.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.