Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdinka s Chlastákem dovedli Prostřední Lhotu k vítězství


Branky


0

Ukázková byla spolupráce mezi Lukášem Chlastákem a Zdeňkem Hrdinkou v zápase Prostřední Lhoty s Novou Vsí C. Tito dva  hráči se nejvýraznější měrou zasloužili o vysoké vítězství domácích v poměru 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šusta otevřel skóre, Diviš chyboval

 

Domácí Prostřední Lhota se musela po druhé za sebou obejít bez svého nejlepšího střelce Šimona Hendricha, který si v utkání s Jesenicí přivodil zranění v oblasti páteře a není jasné jak dlouho bude chybět. Střílení gólů se tak museli ujmout jiní borci. Výborně v tomto utkání fungovala spolupráce Lukáše Chlastáka se Zdeňkem Hrdinkou, kteří podali naprůměrné výkony.

 

A právě po akci, kterou vytvořili Hrdinka s Chlastákem, skóroval z hraniční, možná až ofsajdové pozice Filip Šusta, který zužitkoval hlavou centr z levé strany. Poté se Prostřední Lhotě nedařilo dlouhou dobu vstřelit branku, přestože šancí k tomu měla dost. Uklidnění přinesl gólem na 2:0 ze 40. minuty Lukáš Chlasták. Nové Vsi se povedlo snížit minutu před koncem poločasu, v obraně Prostřední Lhoty chyboval jindy téměř bezchybný stoper Jaromír Diviš, jeho chyby využil Milan Pinc a do šaten se tak šlo za stavu 2:1 pro domácí tým.

Dva góly Hrdinky a Haniše

 

Do druhého poločasu naskočili za Prostřední Lhotu hned dva noví hráči, stejně jako na straně soupeře. V záloze domácích byl znát přínos zkušeného Jana Moravce, který v druhém poločase nahradil Jiřího Formánka a začal rozdávat balony svým spoluhráčům. Prostřední Lhota začala hru více roztahovat do stran. Na rozdíl dvou branek zvýšil v 65. minutě Patrik Haniš, poté přišly dva slepené góly Zdeňka Hrdinky ze 70. a 72. minuty. Gól Zdeňka Hrdinky byl zakončením zřejmě nejkrásnějšího momentu zápasu. Míč rozehrál domácí brankář Petr Přibyl, našel na středu Jana Moravce, který okamžitě vyslal po pravé straně Filipa Šustu, ten také dlouho neváhal a poslal centr na Hrdinku, který překonal brankáře Hirsche. V závěru ješte přidal jednu branku Patrik Haniš a Prostřední Lhota tak zvítězila jansě 6:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Prostřední Lhota
Jan Moravec(záložník): „Při pohledu na soupeřovu soupisku, kde figuovali spíše starší hráči, nám bylo jasné, že musíme hrát co nejvíce po zemi a roztahovat hru. Excelentní výkony, řekl bych na úrovni minimálně okresního přeboru předvedli střední záložníci Chlasták a Hrdinka, kteří se výrazně zasloužili o naši výhru.“




Sestavy


TJ Prostřední Lhota
P. Přibyl [-] - J. Diviš [-] (46. J. Moravec [-] ) , P. Potměšil [-] , P. Haniš [-] , L. Chlasták [-] , J. Formánek [-] (46. R. Potměšil [-] ) , J. Šťástka [-] , M. Rosypal [-] , Z. Hrdinka [-] , F. Šusta [-] , J. Haniš [-]

TJ Sokol Nová Ves C
K. Hirsch [-] - M. Pinc [-] , J. Moravec [-] , V. Čadek [-] (46. F. Knuth [-] ) , T. Žampach [-] , E. Pán [-] (46. L. Soukup [-] ) , M. Belza [-] , O. Kubíče [-] , M. Mach [-] , P. Říha [-] , M. Řanda [-] (76. J. Kubíče [-] )

Hráči zápasu: Z. Hrdinka , L. Chlasták .
Místo: TJ Prostřední Lhota. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.