J. Ejem 80.
1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves C potrápila dublovické béčko, na body však nedosáhla


Branky


80. J. Ejem - 20. M. Dudek , 35. A. Burian , 65. M. Tesárek
0

Po povedeném domácím utkání proti Nové Vsi B, tentokrát cestovaly Dublovice do Nové Vsi k utkání s tamním „C“ týmem a ten je překvapivě potrápil mnohem více, než „B“ tým minulý víkend. Dublovice nepodaly nijak oslnivý výkon, ale přesto nakonec braly body za vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí skvělě kombinovali, Dublovice jen běhaly

 

Dublovice přijeli do Nové Vsi potvrdit vítězství z minulého kola,což se nakonec povedlo i když tentokrát nebyl zápas tak jednoznačný jako proti Nové Vsi B. Domácí zkušený tým od začátku potvrzoval, že to Dublovice nebudou mít vůbec jednoduché, svou chytrostí a myšlenkou dělali domácí mladému týmu Dublovic problémy. Domácí od začátku skvěle kombinovali a dublovičtí hráči mezi nimi jen běhali bez míče. Přesto prvním týmem, který se radoval ze vstřelené branky byly Dublovice. Po autovém vhazování se k míči dostal Václav Filip, přihrál na vápno Miroslavu Dudkovi a ten přehodil domácího brankáře Hirsche.

 

Dublovice se po první vstřelené brance zvedly a měly více ze hry a za svůj zlepšený výkon dostaly odměnu v podobě druhého gólu. Míč za obranu poslal Martin TesárekAdam Burian si ho zpracoval a prostřelil bezmocného brankáře Hirsche podruhé. V prvním poločase se již nic dalšího podstatného neodehrálo a tak se do kabin šlo za stavu 0:2.

Tesárek dodal Dublovicím klid

 

Druhý poločas opět odstartoval v režii domácích, velkou zásluhu na tom měl záložník Ladislav Soukup, který řídil hru domácích a svými přihrávkami připravoval šance svým spoluhráčům, těm se ale nedařilo jeho přihrávky zužitkovat a vstřelit branku. Střely Nové Vsi končily výhradně v náruči brankáře Davida Buriana nebo vysoko nad brankou. I Dublovice si vytvořily své šance, ale domácí také podržel brankář Hirsch. Dublovice nedokázaly jednou trefit ani prázdnou bránu, nakonec se však gólové radosti dočkaly díky Martinu Tesárkovi k němuž se odrazil míč od soupeřovi obrany a Tesárek střelou k tyči zvýšil na 0:3 a dodal Dublovicím klid. Domácí ještě deset minut před koncem stačily vykřesat naději, když se trefil Jaroslav Ejem, ale na další branku už nedosáhly a utkání tak ztratily výsledkem 1:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dublovice B
Miroslav Dudek(hrající trenér): „Dnešní zápas se nám i přes výhru nepovedl. Musím říct že domácí byly v určitých částech zápasu lepším týmem a my jsme vytěžili branky po chybách pomalejší obrany domácích.“



Sestavy


TJ Sokol Nová Ves C
K. Hirsch [-] - V. Čadek [-] , J. Moravec [-] (46. J. Ejem [-] ) , P. Říha [-] , M. Belza [-] , L. Soukup [-] , E. Pán [-] (46. M. Pinc [-] ) , O. Kubíče [-] , M. Mach [-] , O. Kolanda [-] , M. Řanda [-] (70. J. Novák [-] )

TJ Sokol Dublovice B
D. Burian [-] - J. Pešek [-] , P. Vystyd [-] , V. Kopka [-] , T. Rozvoral [-] - D. Šebek [-] , M. Tesárek [-] , M. Dudek [-] , A. Burian [-] (50. P. Procházka [-] ) - V. Filip [-] , M. Demen [-] (46. D. Dřevojan [-] ) -

Hráči zápasu: L. Soukup .
Místo: Nová Ves pod Pleší. Počet diváků: 9.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.