2:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepovedená otočka v druhé půli!


Branky


11

V sobotu 20.5. se v Radkovicích konal fotbalový zápas mezi domácím týmem Radkovice a soupeřem Stod. Stod dokázal ve vyrovnané úvodní čtvrthodině vstřelit tři branky, které se ukázaly jako rozhodující, ačkoli se Radkovice snažily ve druhém poločase výsledek otočit. Nakonec Stod zvítězil v poměru 3:2 a získal tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominantní hra se Stodu vyplatila

Radkovice se pokusily začít zápas aktivně a vytvořit si šance, ale v 19. minutě se toto snažení nevyplatilo. Po autu Múčky přišel ostrý centr od O. Lihma do vápna, kde byl Tomáš Honal, který hlavou skóroval a otevřel skóre. Poté se Stod přiklonil k aktivní hře a nedovolil Radkovicím se prosadit. V 38. minutě se Daniel Tesárek dostal k míči díky dobrému napadání a našel před brankou volného Matěje Doušu, který zvýšil na 2:0. Pár minut nato měl Honal velkou šanci, ale nepodařilo se mu skórovat. Ve 45. minutě se však Tesárkovi podařilo zvýšit na 3:0 po výborném pasu od Múčky za obranu. Radkovice se nevzdaly a hned po přestávce snížily díky krásné střele z rohu pokutového území Tomáše Kalčíka.

Nepovedená otočka a drama v závěru!

Gól Kalčíka povzbudil Radkovice a začaly se stávat nebezpečnějšími než v první půli. V 68. minutě se jim podařilo snížit na 2:3 po standardce od Stehlíka, která na zadní tyči našla Cuonga Nguyena Trunga, který se uklidněně prosadil a překonal brankáře Punčocháře. Stod se už nedostával do ohrožení domácí branky, ale úspěšně si pohlídal závěr zápasu a získal cenné tři body.

Celkově šlo o zápas, ve kterém se Stod dokázal prosadit v prvním poločase a vedení udržet. Radkovice se snažily o odvrácení porážky a druhý poločas jim vyšel lépe, ale nakonec se jim nepodařilo výsledek otočit. Stod se tak mohl radovat z vítězství 3:2 a získat důležité



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: Utkání se nám podařilo rozhodnout díky velmi dobrému prvnímu poločasu, ve kterém jsme soupeře přehráli a náš náskok mohl být i vyšší. Po přestávce se domácí zlepšili a samozřejmě jim pomohl rychlý gól na 1:3. I přes další snížení jsme však vyrovnání nepřipustili a připsali si už čtvrtou výhru v řadě.



Sestavy


TJ Sparta Radkovice
J. Trojánek [-] - J. Stehlík [-] (85. A. Hushul [-] ) , V. Soyma [-] - L. Lucák [-] , R. Romanenko [-] , T. Benedikt [-] , M. Velich [-] - F. Březina [-] - J. Janeček [-] (46. T. Nguyen [-] ) , T. Kalčík [-] , L. Touš [-] (85. A. Dovhaniuk [-] )

TJ Slavoj Stod
P. Punčochář [-] - A. Fabián [-] (76. J. Antoš [-] ) , M. Douša [-] (90. P. Bilik [-] ) , T. Honal [-] (61. P. Bárta [-] ) , D. Tesárek [-] , V. Patera [-] , P. Plos [-] (61. M. Terber [-] ) , A. Kozák [-] , J. Múčka [-] , R. Snášel [-] , O. Lihm [-]

ŽK: 67. V. Soyma - 84. M. Douša , 89. A. Fabián .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Kohout Miroslav - KLOVERSA Lukáš, PELC Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů