P. Bilik 11.
P. Bilik 88. (p.)
2:1
(1:0)
78. P. Vela
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaná partie nám ukázala pouze 3 branky


Branky


11. P. Bilik , 88. P. Bilik (p.) - 78. P. Vela
9

Ve vyrovnaném zápase mezi Stodem a Sečí si domácí Stod připsal vítězství 2:1. První poločas nabídl minimální množství šancí a jediný gól padl ve prospěch Stodu. Ve druhé půli se hra nadále vyrovnávala, ačkoli hosté dokázali vyrovnat skóre. V závěrečných minutách utkání však Stod získal vedení z penalty a potvrdil tak své vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle šla pro domácí

V prvním poločase byla k vidění vyrovnaná hra s minimem šancí. Stod se ujal vedení v 11. minutě, když hlavou za záda brankáře prodloužil Fabiánův standardní kop. O minutu později se hosté blízko vyrovnání, ale jejich pokus vychytal skvělým zákrokem nohou brankář Stodu Punčochář. Ve 40. minutě se Seč znovu dostala do šance, ale opět skvěle zasáhl Punčochář.

Otočka v druhé půli se nestala a Stod si penaltou pojistil vítězství

Po přestávce se hra i nadále vyvíjela vyrovnaně. V 50. minutě se Tesárek prodral přes bránící hráče, obešel i brankáře, ale nakonec jeho pokus zblokovala noha vracejícího se obránce Křesťana. V 78. minutě se hosté dočkali vyrovnání, když Šatava přihrál do vápna Vele, který poslal míč do sítě. V 89. minutě fauloval Kláska v pokutovém území Martiňák a to znamenalo penaltu pro Stod. Bilik proměnil a stanovil konečné skóre zápasu na 2:1 ve prospěch Stodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: Vyrovnané utkání, ve kterém nebylo k vidění příliš šancí, nakonec rozhodla penalta v samém závěru. Jsme rádi, že se nám z tohoto nelehkého souboje podařilo získat tři body a upevnit si tak třetí místo v tabulce.




Sestavy


TJ Slavoj Stod
P. Punčochář [-] - A. Fabián [-] , M. Douša [-] , T. Honal [-] (67. M. Terber [-] ) , D. Tesárek [-] , V. Patera [-] , P. Bilik [-] , A. Kozák [-] , J. Antoš [-] (58. J. Klásek [-] ) , F. Höfler [-] , V. Rataj [-]

TJ Seč
T. Brček [-] - A. Martinák [-] , D. Šipla [-] , R. Křesťan [-] , V. Študlar [-] , E. Astua [-] (75. D. Vokáč [-] ) , S. Basha [-] , L. Vlk [-] , D. Tauš [-] , R. Šatava [-] , P. Vela [-]

ŽK: 33. D. Tesárek , 59. A. Fabián , 90. M. Terber - 12. S. Basha , 53. R. Křesťan , 72. P. Vela , 90. D. Šipla .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kohout Miroslav - BENDA Tomáš (N), VIČÍK Marcel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích