2:3
(1:2)
32. D. Duchek (p.)
39. D. Duchek (p.)
67. Z. Hönig
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě penalty Dominika Ducheka rozhodly o vítězství!


Branky


21. P. Novosad , 59. P. Novosad - 32. D. Duchek (p.) , 39. D. Duchek (p.) , 67. Z. Hönig
16

V sobotu 6.5 se odehrál napínavý zápas mezi Kasejovicemi a Hradcem. Byl to vyrovnaný zápas, ve kterém hosté nakonec zvítězili 2:3. Díky tomuto vítězství se Hradec dostal na 7. místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sporná penalta a vedení Hradce

Domácí tým začal aktivně a ve 20. minutě se jim podařilo jít do vedení po dorážce Petra Novosada. Nicméně hosté se nevzdávali a následně podnikli svůj první útočný pokus v zápase, který skončil penaltou a srovnáním na 1:1. O několik minut později se hosté dostali do vedení díky druhému gólu z penalty, přestože nařízení této penalty bylo více než sporné. Domácí tým se snažil vyrovnat, ale hosté si udrželi vedení a první poločas skončil 1:2.

Otočka se nekonala a 3 body bere Hradec

V druhé půli se domácí tým snažil zvrátit průběh zápasu a vyrovnat stav. V 59. minutě se jim to podařilo po skvělé střele Petra Novosada, který se opřel do voleje zpoza vápna a vyrovnal na 2:2. Domácí tým poté stupňoval tlak a snažil se o vítězný gól. Bohužel se jim to nepodařilo a hosté využili obrovské chyby domácí obrany a vstřelili třetí gól. Kasejovice se snažily o vyrovnání a měly několik šancí, včetně neproměněné penalty, ale nakonec se jim nepodařilo skórovat a zápas skončil vítězstvím hostů 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kasejovice
Václav Drnek: Zápas blbec z naší strany. Po třiceti minutách mohlo být po zápase, ale místo toho jsme šli do kabin za stavu 1:2. Druhá půle pak slibovala otočku, ale podařilo se nám spálit vše možné i nemožné a tak jsme se jako už několikátý zápas na jaře porazili v podstatě sami.




Sestavy


TJ Sokol Kasejovice
J. Bouše [-] - J. Mašek [-] , M. Chára [-] - P. Mašek [-] (85. M. Petrášek [-] ) , V. Drnek [-] , J. Pružinec [-] - P. Pružinec [-] , P. Novosad [-] , V. Jakubčík [-] (58. L. Kopřiva [-] ) - J. Hokr [-] , I. Bouda [-]

SK Hradec 1946
T. Poslední [-] - M. Bečvář [-] , D. Duchek [-] , T. Brož [-] , D. Bozděch [-] (55. J. Hrdina st. [-] ) - Š. Beneš [-] , P. Andrle [-] , Z. Hönig [-] , L. Daneš [-] (89. T. Dufek [-] ) - V. Voves [-] , R. Kováč [-] -

ŽK: 41. V. Jakubčík , 67. V. Drnek , 77. P. Novosad - 74. V. Voves , 78. D. Duchek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kohout Miroslav - CHÁRA Zdeněk (N), KOVÁČ Julius (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Velice vyrovnaný zápas čeká také diváky v Kasejovicích, zavítá tam Hradec, který se drží o bod v závěsu za domácím celkem. Tipuji přesný výsledek a to 1:1.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích