Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá forma Klášteru je už pryč


Branky


11

V sobotu 29.4. se v Merklíně odehrál fotbalový zápas mezi domácím týmem Merklínem a posledním týmem tabulky Klášter. Merklín, který držel 2. místo v tabulce, se v tomto zápase ukázal jako silnější tým a zaslouženě zvítězil vysokým skóre 9:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klášter nevstřelil ani gól do branky soupeře

Od prvních minut zápasu bylo jasné, že Merklín je favoritem tohoto střetnutí. Již v 8. minutě se týmu podařilo otevřít skóre díky gólu Janka Yankova. O minutu později se na skóre podílel Jiří Hruška a v 12. minutě navýšil náskok Libor Bláha. Merklín si v prvním poločase vytvořil několik dalších šancí a v 37. minutě se prosadil Dominik Wild. Krátce před koncem poločasu se podařilo Merklínu vstřelit další branku, tentokrát se opět prosadil Jiří Hruška.

Dojezd krasojízdy od Merklína

Do druhého poločasu vstoupil lépe tým Klášteru a v 55. minutě se jim podařilo snížit díky brance Tomáše Krmely. Avšak, Merklín odpověděl okamžitě a v 56. minutě se opět prosadil Libor Bláha. Tým Klášteru se podařilo v 74. minutě skórovat podruhé, tentokrát díky Martinu Dolákovi. Ale Merklín se nenechal zaskočit a v 75. minutě se brankou Jaromíra Lišky dostal do většího vedení. Poté se znovu prosadil nejlepší střelec zápasu Jiří Hruška a nakonec svůj hattrick dokonal v 86. minutě. Merklín si tak zaslouženě připsal vítězství 9:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín
Václav Vopička: I když je Klášter poslední se třemi body, tak jsme si hned před zápasem řekli, že nesmíme nic podcenit a hrát stále to na co jsme zvyklý. Tyhle zápasy jsou někdy ošidné. Stačí dostat branku a potom může být těžké něco zlomit. Dobře bylo, že chlapi si vzali vše k srdci a již v poločase jsme vedli 5:0. ale dobře, že jsme se naladili pozitivně na zápas s Poříčím, které nás čeká už tuto sobotu. Jediné co mě na utkání mrzí, jsou dva zbytečně inkasované góly. s lepším soupeřem by nás toto zaváhání mohlo stát nějaké body.




Sestavy


TJ Sokol Merklín
Š. Bacík [-] - J. Ušiak [-] (61. F. Masec [-] ) , M. Schejbal [-] (46. V. Jindřich [-] ) , L. Bláha [-] , J. Liška [-] (76. G. Angelov [-] ) , J. Hruška [-] , O. Haník [-] , O. Petryshynets [-] (61. J. Vachovec [-] ) , J. Yankov [-] (71. J. Jindřich [-] ) , D. Marek [-] , D. Wild [-]

TJ Klášter
J. Vacek [-] - T. Krmela [-] , M. Pikhart [-] , R. Sedláček [-] , M. Málek [-] , M. Terč [-] , J. Štván [-] , D. Bárta [-] , L. Běle [-] , M. Dolák [-] , L. Běle [-]

ŽK: 46. L. Běle .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šálková Helena - ANDERLE Jan (N), KOZÁK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Samuel Kolodej

Expert: Luboš Křesťan
Tip experta: výhra domácích

Merklín jsem viděl v neděli v Chlumčanech a v Merklíně je Klášter bez šance.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích