M. Chára 56. (vl.)
1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 11:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klášter opět sahal konečky prstů pro body


Branky


56. M. Chára (vl.) - 62. M. Chára , 67. P. Mašek
11

Nečekaně vyrovnané utkání nám přinesl souboj posledního Kláštera a Kasejovic, které měli brát jednoduché tři body. Klášter opět dokázal potrápit svého soupeře, ale na body se nedostal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový souboj o půli

Po porážce Kláštera 4:1 pro Kasejovice se chtěli domácí ukázat před svými diváky, a to se v první půli rozhodně dělo. Vyrovnaný a bojovný výkon mladého kádru Kláštera se ukázal jako účinný i na páté Kasejovice. Bohužel pro fanoušky však první půle nic víc, než pár šancí neukázala a do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu 0:0.

 

Klášter se dostal do vedení bez toho aby vstřelil branku!

Druhá půle se ukazovala podobná té první do 56. minuty, kdy si kapitán hostujícího týmu Martin Chára dal vlastní gól. Od tohoto momentu převzal na chvíli Klášter otěže zápasu a diktoval hru. V 62. minutě však Martin Chára odčinil svůj prohřešek a vyrovnával nezdařeným centrem na 1:1. Klášter trochu opadl výkoností a v 67. minutě se podařilo hostujícímu týmu vstřelit i druhou branku a obrátit tak stav zápasu na jejich stranu. V 69. minutě se dokonce Klášterský kapitán provinil a dostal červenou kartu, která bohužel pro Klášter znamenala mnohem těžší pozici pro vyrovnání, které se až do konce zápasu neudálo. Klášter však ukázal že se přes zimu dokázal zlepšit a odehrál vyrovnanou partii s týmem Kasejovic na páté pozici tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Klášter
Daniel Bárta: V první půli jsme odehráli vyrovnaný výkon, bohužel v druhé půli jsme dostali za hratelného stavu 2:1 pro Kasejovice červenou a bylo po zápase. Děkujeme všem našim fanouškům, kteří nás přišli podpořit a doufáme v podporu i v následujících utkáních.

TJ Sokol Kasejovice
Trenér: Na obou týmech byla znát nerozehranost po zimní přestávce. Naštěstí se nám povedla desetiminutová pasáž a díky tomu jsme zápas zvládli.



Sestavy


TJ Klášter
J. Vacek [-] - T. Krmela [-] (74. J. Murín [-] ) , R. Sedláček [-] , M. Málek [-] , M. Suko [-] , M. Terč [-] , J. Ostříž [-] , D. Bárta [-] , L. Běle [-] , J. Brož [-] , L. Běle [-]

TJ Sokol Kasejovice
J. Bouše [-] - M. Chára [-] , J. Fiala [-] (80. A. Bouda [-] ) - V. Drnek [-] , J. Hokr [-] , M. Fiala [-] (71. V. Šmíd [-] ) , J. Pružinec [-] , P. Pružinec [-] , P. Novosad [-] - - P. Mašek [-] , D. Fiala [-]

ŽK: 64. J. Brož - 8. P. Pružinec , 41. M. Chára . ČK: 69. R. Sedláček - 88. M. Chára .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - ŠILHÁNEK Patrik, MALINA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Samuel Kolodej

Expert: Martin Dolejš
Tip experta: výhra hostů

Vítězství Kasejovic by se vidělo jako jasná záležitost, ale na konci podzimu jako by domácím došel dech. Uvidíme jak tomu bude na začátku jara. Myslím, že zde by měla být výhra domácích jasnou záležitostí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů