4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 18:00

26.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou posledních v posledním kole ovládl Meclov


Branky


10. R. Kopperberg , 41. M. Chodora (p.) , 43. M. Suchý , 73. J. Váchal
7

Poslední kolo letošní sezóny svedlo proti sobě dva celky ze samotného spodku tabulky. Meclov z předposledního místa, a Chodský Újezd, kterému letošní ročník vůbec nevyšel, a sezónu zakončili na posledním místě. Souboj spodku tabulky byl ale poměrně zajímavou záležitostí, která nakonec přinesl radost domácím fanouškům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Silný začátek i závěr půle

Domácí do utkání vstoupili velmi dobře a prakticky od startu utkání domácí vedli. V desáté minutě se prosadil Radek Kopperberg, a domácí se dostali do výhody.


Od té doby se ale hra uklidnila, a dlouho to vypadalo, že poločas bude ukončen právě rozdílem jedné branky. Meclov měl ale velmi silný závěr prvního poločasu. V jedenačtyřicáté minutě se z pokutového kopu prosadil Matěj Chodora, na kterého o dvě minuty později navázal Martin Suchý. Domácí tak po skončení první půle získali velmi pohodlný náskok, který prakticky zajišťoval jistotu bodů.

Sezónu zakončil Váchal

I ve druhé polovině utkání měli domácí převahu ve hře, a tak bylo nad slunce jasné, že v Meclově bude za sezónou vytvořena sladká tečka. Sezónu zcela definitivně zakončil čtvrtou brankou utkání Jindřich Váchal, který ve třiasedmdesáté minutě vsítil poslední branku Meclova v této sezóně.


Oba týmy se v letošním ročníku poměrně trápily. Chodský Újezd si po dvaadvaceti porážkách odnáší poslední míso. Za celou sezónu dokázali fotbalisté tohoto týmu získat pouhých 12 bodů. V Meclově to bylo přece jen o něco radostnější- pouhých dvanáct porážek ve finále vyneslo čtyřiadvacet bodů.



Sestavy


TJ ZD Meclov
M. Sazama [-] - J. Pačesný [-] - L. Forst [-] (70. J. Váchal [-] ) - J. Suchý [-] (52. P. Baumann [-] ) - J. Chromý [-] , M. Suchý [-] (70. V. Pareský [-] ) , T. Frček [-] (37. P. Svatuška [-] ) , J. Jurko [-] , D. Bor [-] , M. Chodora [-] , R. Kopperberg [-]

TJ Chodský Újezd
D. Maščák [-] (11. P. Šiler [-] ) - E. Čoka [-] (56. F. Bedecs [-] ) , L. Pikl ml. [-] , J. Zivčák [-] , P. Pikl [-] , D. Kovács [-] , L. Kozák [-] , M. Trejbal [-] , I. Skopych [-] (76. V. Habart [-] ) , J. Zivčák [-] , D. Kuba [-]

ŽK: 60. P. Baumann , 73. J. Chromý , 81. J. Jurko - 4. M. Trejbal , 41. P. Šiler , 55. E. Čoka .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: HEBR David - ZAVADIL Jan, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů