Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 15:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klenčí se dotáhlo na Krchleby! Domácím výrazně pomohl první poločas


Branky


9

Utkání pod ryze dámskou taktovkou svedly dva celky, které spolu po tomto utkání sousedí i v tabulce samotné. Jedenácté Klenčí se na domácí půdě zasloužilo o získání bodů nad desátými Krchleby. Boje to ale byly poměrně zajímavé, a domácím málem nestačil ani pohodlný náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Hrinenka zbořil soupeře

Jediný hráč, který se dokázal v první půli prosadit, a přesto trápil svého soupeře naprosto nevídaným rozměrem. Danylo Hrinenko se postaral o všechny tři branky první půle, a jednoznačně tak potvrdil své kvality, o kterých už dal koneckonců několikrát vědět. Stovka domácích příznivců se tak mohla postupně radovat v jedenadvacáté, čtyřiadvacáté a nakonec v šestatřicáté minutě, kdy to se soupeřem domácího Klenčí vypadalo opravdu bledě.

Hosté se za první půli nedokázali dostat k větší příležitosti, která by pro ně znamenala snížení, a tak první půle skončila velmi jednoznačným rozdílem tří branek.

Po půli pokus o obrat

Jakkoli by se na první pohled mohlo zdát, že situace hostujících Krchleb je opravdu neveselá, podařilo se jim ještě nahnat domácím poměrně hodně strachu o celkový výsledek.

O první dramatickou situaci se postaral Vítězslav Černý, který snížil na 3:1, a vdechl tak na hostující část hřiště nový život. To se projevilo i na domácí straně zvýšenou chybovostí. Krchlebům byl totiž umožněn pokutový kop, který bravurně proměnil Vlatimil Všechovský. A rázem byli hosté na dostřel.

Bohužel pro Krchleby se nepodařilo utkání ještě víc zdramatizovat, domácí velmi urputně bránili, a podařilo se jim udržet náskok jedné branky, který jim nakonec přinesl cenné tři body.



Sestavy


Spartak – První chodská Klenčí
J. Franek [-] - D. Hrinenko [-] , O. Vasylchuk [-] , V. Čech [-] , R. Kulík [-] , A. Lytvynovskyi [-] , P. Cherchuk [-] (57. P. Navrátil [-] ) , V. Čech [-] (88. J. Weber [-] ) , T. Čipera [-] , M. Čipera [-] , J. Řezníček [-]

SK Krchleby 1921
T. Kasl [-] (17. T. Chvátal [-] ) - P. Farkaš [-] , A. Kolář [-] , L. Kouřil [-] (33. V. Všechovský [-] ) , T. Ježek [-] , D. Gust [-] , D. Fait [-] , F. Roth [-] , N. Arrammach [-] , V. Černý [-] , M. Kolář [-]

ŽK: 42. P. Cherchuk , 58. D. Hrinenko , 64. V. Čech , 90. P. Navrátil , 92. V. Čech .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šálková Helena - STREJCOVÁ Tereza, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Pavel Jarina
Tip experta: výhra hostů

Vyhrají Krchleby a pomohou nám tak.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza