Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:30

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Újezd padl v souboji s Planou


Branky


8

Jakkoli první půle vypadala poměrně vyrovnaně, výsledek byl jasný a nekompromisní. Chodský Újezd na domácím hřišti přivítal Planou, která po poměrně nevýrazném úvodu dokázala zcela kontrolovat utkání, a odvézt si jednoznačnou výhru 1:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Újezd v první půli poměrně trápil

I přesto že Újezd poločas prohrál 1:2, byl pro Planou poměrně nepříjemným soupeřem. V osmé minutě nasměroval k vedení Planou Petr Brožíček, který proměnil pokutový kop.

Újezd ale zabojoval, a to se nakonec vyplatilo. O vyrovnání se postaral Martin Trejbal, a poměrně dlouho tak platil vyrovnaný stav. Ten narušil až Radek Homolka, který v pětatřicáté minutě vrátil hostujícímu celku vedení, které vydrželo až do konce první půle.

Od druhé půle jasně vedoucí hosté

Plané se podařilo v druhém poločasu naprosto otočit dosavadně vyrovnané utkání. O úspěchu svědčí i fakt, že Chodský Újezd nedokázal ve druhé půli proměnit jedinou svou šanci.

Za Planou se tak v 63. minutě prosadil Dominik Sovka, který tak poprvé v utkání poslal hosty do dvoubrankového rozdílu. Dominance domácích pokračovala a v 75. minutě znovu zvýšil Petr Brožíček, který svou druhou brankou dne zajistil tříbrankové vedení, a v samotném závěru utkání upravil na konečných 1:5 Tomáš Černý.

Hosté tak nakonec bez většího problému dokázali porazit poslední celek tabulky, a pokračují tak v boji o průběžné šesté místo.



Sestavy


TJ Chodský Újezd
D. Maščák [-] - D. Kuba [-] (69. D. Fedorčák [-] ) , L. Pikl ml. [-] , J. Pikl [-] , M. Beneš [-] (69. L. Pikl st. [-] ) , J. Zivčák [-] , T. Trejbal [-] (85. E. Čoka [-] ) , P. Pikl [-] , M. Trejbal [-] , P. Opava [-] , L. Founě [-] (59. K. Bauer [-] )

FK Planá
R. Švarcbek [-] - A. Šatra [-] (74. T. Sádlík [-] ) , M. Bernas [-] , M. Rohlíček [-] , P. Mikota [-] (80. J. Bucsuházy [-] ) , R. Homolka [-] , P. Brožíček [-] , M. Radil [-] , D. Sovka [-] , D. Sovka [-] (86. T. Černý [-] ) , M. Danko [-]

ŽK: 43. J. Zivčák , 67. M. Trejbal , 78. L. Pikl st. , 85. L. Pikl ml. - 8. D. Sovka , 68. M. Rohlíček , 78. D. Sovka . ČK: 80. M. Trejbal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fanfule Adam - MIFKOVÁ Hedvika, STREJCOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Martin Suchý
Tip experta: výhra domácích

Výhodu domácího prostředí nelze zpochybnit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů