1:1
(0:0)
84. D. Gust
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:30

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o chvost TOP 10 bez vítěze, Vejprnice remizovaly s Krchleby


Branky


66. J. Guldán - 84. D. Gust
9

Velký souboj o konec první desítky nám přineslo šestnácté kolo 1. B třídy sk. A. to proti sobě postavilo desáté Vejprnice a deváté Krchleby. Právě hostující Krchleby přijely na hřiště soupeře na dobré vlně, v předchozím utkání si užily vysokou výhru nad Mrákovem. Utkání se neslo ve znacích vyrovnanosti a velké zimy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Hosté započali utkání velkou chybou, která ale, naštěstí pro ně, nebyla potrestána. Celý úvod do utkání tak patřil domácím, kteří byli nebezpečnější, a tvořili hráčům Krchleb poměrně citelné vrásky. Během první půle se ale dominance přesunula na druhou stranu hřiště. Tato demonstrace síly obou celků ale žádnou branku nepřinesla, a tak se do šaten odcházelo s vyrovnaným stavem 0:0.

Dvě branky v druhé části

Druhý poločas pokračoval ve velmi vyrovnané hře, kterou mohl ovládnout prakticky kterýkoli tým. První branky jsme se ale přeci jen dočkali. 66. minuta a Jakub Guldán, který poslal domácí Vejprnice po povedeném přímém kopu do vedení.

Hosté pak byli velmi nebezpeční, a z vytvořených šancí přecijen dokázali vytěžit jednu branku. Dominik Gust v 84. minutě zajistil dělbu bodů mezi týmy.



Ohlasy k zápasu



SK Krchleby 1921
Lukáš Sekereš: Pro nás s ohledem na tabulku důležitý a zároveň těžký zápas, hrálo se venku v šílené zimě a ještě na umělé trávě, na kterou nejsme úplně zvyklí. Jako obvykle jsme venku začali šílenou minelou, kdy jsme si ve druhé minutě prakticky dali gól sami, domácí útočník ale svoji šanci nevyužil a to nás trochu nakoplo. V průběhu první půle jsme hru vyrovnali a sami nějaké šance měli, zejména zakončení Bláhy do břevna. Do saten jsme šli za stavu 0:0. V druhé půli pokračoval vyrovnaný zápas, který mohly vyhrát oba týmy. Z přímého kopu jsme bohužel inkasovali první a museli dotahovat, což se nám chvíli před koncem po perfektní práci Gusta povedlo. Bod z venku bereme, domácí byli silní, zápas to ale myslím byl sice bojovný, ale férový a vyrovnaný, soupeři přejeme hodně štěstí do dalších zápasu a my musíme teď bodovat doma.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice B
D. Bodurka [-] - D. Vodrážka [-] , P. Davídek [-] , J. Guldán [-] , L. Sochor [-] , O. Herzog [-] , L. Csambal [-] , D. Csambal [-] (74. F. Paum [-] ) , M. Mottl [-] (74. D. Král [-] ) , M. Homolka [-] , M. Hora [-]

SK Krchleby 1921
T. Kasl [-] - F. Roth [-] , D. Gust [-] , N. Arrammach [-] , V. Černý [-] , P. Bláha [-] , J. Hamerník [-] , P. Farkaš [-] , L. Kouřil [-] (67. D. Fait [-] ) , K. Bláha [-] , T. Ježek [-]

ŽK: 8. L. Csambal , 80. D. Král - 55. T. Ježek , 75. K. Bláha .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - ŠIMEK František, STREJCOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Radek Novák
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou doma silní, tady tomu nebude jinak.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza