2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 18:00

29.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhý Újezd zvládl důležitý zápas s Rokycany


Branky


21

Rokycany si mohly v případě výhry zajistit baráž. Domácí se naopak mohli v případě výhry dostat do takové pozicey že by o baráž mohli v posledním kole hrát. A to se jim povedlo. Dlouhý Újezd zvítězil 2:1 a o všem rozhodne poslední kolo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V zápase svou týmů okupující spodní příčky tabulky se hrál spíše agresivní fotbal, který více seděl domácím a hosté z Rokycan si dlouho museli zvykat. Ani ne po čtvrt hodině dostal domácí Dlouhý Újezd do vedení Petr Földeši. Další šance už ani jeden tym nevyužil, a tak viděli diváci v prvním poločase pouze jeden gól.

 

Ve druhém dějství na něj ale nemuseli čekat vůbec dlouho. V 52. minutě se náramně trefil z přímého kopu Matěj Zeman a domácí vedli 2:0. První nulu od 3. září ale Dlouhý Újezd neudržel. Neuběhly ani dvě minuty a bylo sníženo. Trefil se Jiří Drábek. Hosté se hnali ha vyrovnáním, se šancemi nezaostávali ani domácí. Nepřesnosti z obou stran ale hatili snažení ke vstřelení dalších gólů, a tak se domácí dočkali dalšího vítězství. 



Ohlasy k zápasu



FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér: Věděli jsme, že zápas bude hodně těžký a důležitý. Soupeř na nás vyrukoval s důraznou hrou, která nám dělala docela problémy. Utkání bylo docela dost vyhrocené. Dostali jsme jeden laciný gól, druhý byl po standardní sitauci, dost nešťastný. Martin (Wohlmuth) to vyškrábával na posledni chvili a balón podle něj za čarou byl, takže regulérní gól. My jsme byli ve druhé půli nebezpečnější v křídelních prostorech. Bohužel se nám ale nedařilo využívat dalších příležitostí, které jsme si vypracovali a soupeř ten těsný výsledek uhájil a my jsme si tím výsledkem hodně zkomplikovali cestu za záchranou. Karty jsou jasně dané a my víme, že musíme v posledním zápase naplno bodovat, abychom udrželi aspoň barážovou příčku.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
P. Hlůžek [-] - M. Dvořák [-] - M. Havel [-] (46. L. Gitta [-] ) , P. Földeši [-] , L. Pernglan [-] (75. T. Janků [-] ) , V. Pešek [-] (78. V. Kulíř [-] ) , M. Zeman [-] , J. Synek [-] , R. Blatnický [-] , M. Stoklasa [-] , R. Skopový [-]

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - N. Buchar [-] (46. Š. Dobrý [-] ) , M. Kužma [-] , A. Kratochvíl [-] , J. Drábek [-] , P. Benajtr [-] , M. Chmelíř [-] , L. Pergl [-] , J. Lev [-] , A. Suchý [-] , T. Pliml [-]

ŽK: 32. R. Skopový , 35. M. Zeman , 43. T. Janků , 68. P. Földeši , 72. V. Pešek , 88. V. Kulíř - 37. N. Buchar , 43. J. Drábek , 61. M. Wohlmuth , 89. L. Pergl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MOLEK Eduard - KŘEN Jiří, CIMICKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Václav Duspiva
Tip experta: výhra hostů

Újezd sice minulé kolo zaskočil Kaznějov, ale tentokrát na mladý kluky z Rokycan stačit nebude. Výhra hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích