1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 18:00

28.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka zvítězila nejtěsnějším možným rozdílem


Branky


24

Do Ledec, kde své domácí zápasy hraje plzeňská Košutka zavítala Sušice. Jednalo se o velmi atraktivní zápas dvou aspirantů na postup do krajského přeboru. Hned od úvodního hvizdu se hrálo i navzdory velmi teplému počasí ve vysokém tempu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První velkou šanci měli na svědomí sušičtí ve 3. minutě, když si pas za obranu našel Míčka a pelášil sám na Frýdla, ten ale ustál tíhu okamžiku a míč vykopl. Sušice byla ze začátku aktivnější a hrálo se především na košutecké polovině hřiště. Další střelu ze střední vzdálenosti zlikvidoval Frýdl a postupně se hra začala vyrovnávat. V 15. minutě měl první příležitost domácích Nguyen, který dostal do vápna balon od Krejčího, zaseknul si hezky obránce, ale s nepříliš razantní střelou neměl Blažek problém. Ve 25. minutě se mohlo měnit skóre ze standardní situace, když sušický obránce neštastně přetažený balon vrátil zpátky do ohně před svojí branku a Macht možná trochu zaskočen mířil v dobré pozici vedle pravé tyče. Hrál se velmi pohledný fotbal a šance střídala šanci na obou stranách. Ve 37. minutě došlo k první změně skóre. Košutecký útočník Triner napsal první kapitolu ve své knize Život ve sprintu, hodil si dlouhý balon za obranu, přespurtoval stopera a naservíroval balon Pekníkovi, který se na vzdálenější tyč nezmýlil - 1:0.

 

 

 

Druhá půle pokračovala tam, kde ta první skončila. Kdo čekal, že tempo zápasu zvolní, tak byl na omylu. Obrovskou šanci zahodili hosté v 55. minutě. Jinak výborně hrající Hemzáček chtěl u rohového praporku nastřelit útočníka, aby se od něj balon odrazil do autu, ten ale chytře uskočil a balon tak mířil na malé vápno, kde ho lehce překvapený sušický forvard opěřel pouze do břevna. V 73. minutě měla velkou příležitost Košutka po jednom z rohů, na zadní tyči číhal stoper Holec, balon se mu krásně snesl na hlavu, ale trefil ho pouze nosem a pak ho dopravil ke smutku domácích jen do boční sítě.  Vzápětí předvedl další sprint ve stylu Usaina Bolta Triner, převzal balon na půlce a vzhledem k absenci podpory spoluhráčů to vzal na sebe a vlastními silami se dostal až k Blažkovi, který ho ale vychytal. Za pár minut později to mohlo být 1:1. Poměrně nevinně vypadající střelu jinak s jistotou chytající Frýdl vyrazil pouze před sebe, ale sušický útočník z metru napálil Frýdla zpátky pouze do hrudi. Razítko na tři body modrobílých mohl přidat střídající Král, který střílel z prostoru penalty po přihrávce Kučery, ale další skvělý zákrok vytáhl Blažek. Sušice vrhla všechny do útoku, ale všechny centry se povedlo domácí obraně odvrátit a všechny tři body si tak v důležitém zápase připsala Košutka.

 

Autor článku: Milan Primas



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč: V mých očích jednoznačně nadstandardní zápas na poměry 1.A. třídy. Všichni jsme věděli jaký karty jsou na stole a o co se hraje. Soupeře jsme pustili do vyložený šance ve třetí minutě, z čehož jsem byl překvapenej zhruba stejně jako z ponožek pod vánočním stromkem. Zápas se přeléval ze strany na stranu a mohlo to klidně skončit 3:2,2:2 nebo 2:3. Nicméně myslím, že za tu oddanost a bojovnost jsme si to zasloužili. Smekám klobouk před klukama jak to odmakali. Kdybych byl nezaujatý divák a nebyl nervózní jak křesťan během volby papeže, tak bych si tohle musel užít. Ze sušického týmu musím vyzdvihnout výkon teprve 15ti letého gólmana Blažka. Na takhle nízký věk opravdu perfektní výkon. Po zápase jsme se vydali pochodem přes Krkavec do Plzně. Nemusím snad zdůrazňovat, že jsme všichni skončili tradičně v No Limitu, kde stáda včelek a jelenů lítaly na stůl jak díly po pásu ve výrobě v automobilce. Když jsem se druhý den vzbudil, tak jsem se cítil tak špatně, že bych to nepřál snad ani dozorcům v Osvětimi. No, ale v tý euforii po zápase prostě nešlo jít domů. Vzhledem k tomu, že to byl náš poslední domácí zápas, tak bych rád poděkoval ledeckým, že nás u sebe tak vřele přivítali. Myslím, že můžu mluvit za všechny, že jsme se tam opravdu cítili jako doma. Teď už se těšíme do Žákavý, kde to nebude pro nás zápas roku, ale zápas desetiletí.




Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - J. Pekník [-] , T. Krejčí [-] , P. Kalaš [-] (83. M. Primas [-] ) , J. Hemzáček [-] , J. Holec [-] , P. Macht [-] , K. Liška [-] , D. Triner [-] (78. D. Král [-] ) , T. Pekník [-] (88. P. Sobotka [-] ) , X. Nguyen [-] (46. V. Kučera [-] )

TJ Sušice
T. Blažek [-] - O. Míčka [-] , T. Klíma [-] (73. J. Sedláček [-] ) , M. Budil [-] (57. L. Hájek [-] ) , J. Skála [-] , J. Králík [-] (87. M. Podlipský [-] ) , J. Štěch [-] , A. Vystrčil [-] (57. J. Kysilka [-] ) , L. Kodýdek [-] , P. Pechek [-] , A. Pivetz [-] (57. L. Král [-] )

ŽK: 16. P. Kalaš - 7. J. Králík , 57. L. Kodýdek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - LAPÁK Zdeněk, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jakub Szedmák
Tip experta: výhra domácích

Košutka je rozjetá jako parní válec, naopak Sušice je odpočinutá po volném kole.
K vzhledem k minulosti, věřím Sušici.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích