0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 14:00

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka zvítězila na Smíchově s čistým kontem


Branky


22

V neděli se za krásného a téměř letního počasí odehrálo malé plzeňské derby, když Smíchov přivítal ve svém areálu hosty z Košutky. Postavení a forma obou týmů slibovala velmi zajímavý fotbalový zážitek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodního hvizdu se oba týmy rozkoukávali a seznamovali a na první ohrožení branky si musela stovka diváků počkat zhruba do 15. minuty, kdy se uvolnil Nguyen a střelou na zadní tyč poprvé prověřil domácího gólmana.

Hosté kontrolovali ihned a i oni dvakrát střelou ze střední vzdálenosti prověřili Šatru. Skóre se poprvé změnilo ve 34. minutě, když se na pravé straně uvolnil Nguyen, nacentroval do vápna a do balonu se z voleje opřel Krejčí, tečovaná střela tak skončila za zády domácího brankáře - 0:1.

Smíchov nechtěl zůstat pozadu a hnal se za vyrovnáním, hrozil predevším z výborně zahrávaných rohových kopů. 

Ve 45. minutě pak při hostech stály všichni svatí a vyrovnání opravdu viselo na vlásku. Rohový kop propadl košuteckou obranou ke smíchovskému útočníkovi, jehož střelu mířící do brány zablokoval obětavě Holec, další střelu pro změnu lapil reflexivně Šatra a třetí dorážka pak skončila pro změnu na břevně. Do šaten se tak šlo za stavu 0:1.

 

 

 

 

 

Po poločasové pauze se domácí celek ihned hnal za vyrovnáním a další velká šance přišla hned ve 47. minutě, kdy sólový nájezd opět zlikvidoval Šatra. Domácí byli v této fázi zápasu lepší a Košutečtí se bránili ze všech sil a vyráželi do brejků. Jeden takový mohl využít Pekník, který po centru Hemzáčka nezamířil hlavou přesně. Na druhé straně smíchovští v rychlém sledu zahodili další dvě šance a na ukazateli tak stále svítilo skóre 0:1.

Změnit to mohl košutecký Triner, který z pravé strany orazítkoval pouze tyč. Smíchov dál vyvíjel tlak na hostující obranu, ale v 90. minutě rozhodl definitivně zápas Peknik. Zhruba 30 metrů od brány převzal přihrávku od Machta a noc nevymýšlel a běžel na zteč smíchovské branky. Cestou se zbavil 3 obránců a na zadní tyč zamířil přesně - 0:2.

Košutka si tak z vyrovnaného utkání odvezla všechny 3 body.

 

Autor: Milan Primas

 



Ohlasy k zápasu



TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč: Na Smíchov jsme jeli s jasným cílem prodloužit vítěznou sérii, což se nám povedlo. Výbornej výkon předvedl náš gólman Fíla Šatra, kterej tu naší bránu hlídal jako Kerberos vchod do podsvětí. Kdyby mi pár týdnů zpátky po prohře v Rokycanech někdo řekl, že budeme bojovat do posledního kola o postup do kraje, tak bych mu odpověděl, že je to stejně pravděpodobný jako, že na Vánoce bude mír mezi Palestinou a Izraelem. Ať už to dopadne jakkoliv, tak jsem na náš tým hrdej, že jsme se z tý bídy vyhrabali a začali vítěznou sérii. Smíchov odehrál dobré utkání a rozhodlo pouze proměňování šancí, přeju jim hodně štěstí do zbytku soutěže. My už se těšíme na domácí zápas se Sušicí, což bude určitě jeden z vrcholů sezóny.



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - J. Marek [-] , J. Černý [-] , D. Titlbach [-] , J. Krčál [-] (82. J. Louda [-] ) , M. Fujan [-] , D. Bešta [-] , J. Přibáň [-] , T. Sládek [-] , F. Krejčí [-] , V. Duspiva [-] (65. D. Tobrman [-] )

TJ Košutka Plzeň
F. Šatra [-] - J. Hemzáček [-] , T. Krejčí [-] (82. P. Sobotka [-] ) , P. Kalaš [-] (65. V. Kučera [-] ) , M. Primas [-] (46. P. Macht [-] ) , J. Holec [-] , K. Liška [-] , D. Triner [-] , T. Pekník [-] , J. Pekník [-] (65. J. Lhoták [-] ) , X. Nguyen [-] (74. D. Král [-] )

ŽK: 6. V. Duspiva , 78. J. Černý - 76. K. Liška .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kraus Jan - RADA Aleš, PŘIBYL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Jakub Kulhánek
Tip experta: remíza

Těžký tip. Košutka venku není tak silná a proto dávám remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích