0:1
(0:0)
72. J. Louda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:00

21.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov vyhrál v Lubech nejtěsnějším možným rozdílem


Branky


72. J. Louda
18

Smíchov na jaře ještě nevyhrál. Luby sice ano, rovněž ale nejsou v pozici, kdy by sicmohly jakkoliv vyskakovat. Důležitý souboj dvou týmů z neoslňující formou zvládli lépe hosté, kterým vítězství vystřelil 16letý mladík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci v Lubech příliš pohledný fotbal na místním hřišti neviděli. Hosté zoufale toužící po bodovém zisku si na nic nehráli, nic nevymýšleli a hráli maximálně jednoduše. V prvním dějství vynikaly hlavně obrany a do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu 0:0.

 

Gól viděli diváci až v 72. minutě. Většina přítomných by ho ale asi raději neviděla. Padl totiž do domácí branky. Kapitán hostů Jakub Černý predložil míc před bránu Jiřímu Loudovi, který míč poslal na zadní tyč mimo Šítův dosah. Hrstku závarů, ze kterých by mohli srovnat domácí měli. Žádný z nich ale nedokázali proměnit v gól a tak si Smíchov odváží všechny body.



Ohlasy k zápasu



SK Smíchov Plzeň
Václav Duspiva, hráč: Do Lub jsme nejeli soupeře přehrát, ale prostě konečně urvat 3 body. Cílem bylo hlavně nedostat gól, nevymýšlet nic složitýho a po zisku míče rychle dopředu. Ve druhý půli nám naštěstí jedna akce vyšla - Kuba Černý utekl po straně, dostal míč před bránu a mladej kůň to uklidil na zadní tyči do brány. I když to v našem vápně několikrát smrdělo, tak se nám to nakonec podařilo ukopat a mohli jsme slavit. Teď je důležitý na to navázat.



Sestavy


TJ Start Luby
D. Šít [-] - M. Pivoňka [-] , J. Cole [-] , J. Matějka [-] , V. Petrželka [-] , J. Holý [-] , P. Čipera [-] , D. Vozka [-] (94. T. Blohmann [-] ) , L. Marek [-] (80. A. Panuš [-] ) , H. Pikhart [-] , V. Řeřicha [-] (63. Š. Tomaka [-] )

SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - M. Kuráž [-] (46. J. Louda [-] ) , J. Marek [-] , J. Gruncl [-] (60. K. Fajfrlík [-] ) , D. Bešta [-] , D. Titlbach [-] (89. J. Krčál [-] ) , M. Fujan [-] , J. Přibáň [-] , V. Duspiva [-] , F. Krejčí [-] , J. Černý [-]

ŽK: 29. P. Čipera , 30. L. Marek - 5. M. Fujan , 34. J. Černý , 36. D. Titlbach , 94. D. Bešta .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Stach Vladislav - STROLENÝ Petr, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jaroslav Blažejovský
Tip experta: výhra hostů

Smíchov tenhle zápas asi zvládne a odveze 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů