M. Karrmann 17. (vl.)
D. Šanda 44.
J. Murdych 79.
3:4p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 15:00

23.kolo, Ústecký | Teplice | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po několika zvratech se nakonec kopaly penalty, tam byla Rtyně úspěšnější než domácí Soběchleby


Branky


17. M. Karrmann (vl.) , 44. D. Šanda , 79. J. Murdych - 4. J. Řehák (vl.) , 52. I. Žuravský , 66. D. Hrdlička
8

Po prvním poločase šli do kabin s klidnější hlavou domácí. Rtyně ale rychle otočila stav utkání. Soběchleby vyrovnali a šlo se na penalty. Tam uspěla hostující Rtyně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva vlastňáky

TJ Soběchleby přivítaly FK Rtyni nad Bílinou. Domácí tým byl mírným favoritem. V posledních zápasech se mu podařilo porazit jak Košťany, tak Trnovany. Dle slov domácích borců se hrálo na špatném terénu. Nebyla zde tak možnost kombinovat. Celý zápas byl o soubojích a dlouhých nákopech do pokutového území. Jakýkoliv pokus o kombinaci končil nepřesností, oba týmy hrozily zejména ze standartních situací. Už ve 4. minutě se dokázali hosté ujmout vedení. Domácí Jan Řehák si srazil míč po centru od Jelonka do vlastní brány. Vlastní gól byl k vidění i na straně druhé, kdy se Michal Karrmann snažil odvrátit centrovaný míč. Stalo se to v 17. minutě. Do konce poločasu byla hra vyrovnaná, Soběchlebům se ale podařilo ve 44. minutě dát branku do šaten. Po centru do vápna míč uklízel David Šanda. Poločasový stav utkání 2:1.

Vyrovnání

Poločasová pauza prospěla více hostům. Do druhé půle vstoupili aktivněji, což přineslo srovnání. V 52. minutě se do vzduchu po rohovém kopu vyšplhal Igor Žuravský a trefil se přesně k tyči. Jedna z mála povedených kombinací se udála v 66. minutě. Na konci té kombinace stál David Hrdlička, který se nemýlil a poslal Rtyni do vedení. V 73. přetlačil Igor Žuravský v hlavičkovém souboji domácího Hennebichlera, který při pádu nešťastně utržil ránu do hlavy a zápas pro něj skončil. Naštěstí je v pořádku. Domácí dostali v 79. minutě další příležitost v podobě standartní situace, jejíž využil Jakub Murdych a srovnal stav utkání na 3:3. Šlo se na penalty.

Gólman hostí rozhodl

 V penaltovém rozstřelu brala druhý bod Rtyně, když v 5. sérii vychytal gólman Patrik Gitter domácího střelce.



Ohlasy k zápasu



FK Rtyně nad Bílinou
Jakub Zahradníček, hráč: Věděli jsme, že nás nečeká jednoduché utkání na velmi složitém terénu, který je suverénně nejhorší v celé soutěži. Je vidět, že domácí jsou na jejich hřišti zvyklí hrát, nám chvíli trvalo si zvyknout na to, že prakticky jediný způsob je vyvarovat se jakékoliv kombinační hře a pouze nakopávat dlouhé míče dopředu a hrozit ze standardek. Zápas nakonec skončil asi spravedlivou remízou, naštěstí jsme alespoň brali druhý bod z penalt.



Sestavy


TJ Soběchleby
Š. Hendrych [-] - M. Koutný [-] (60. J. Malý [-] ) , P. Hennebichler [-] (73. T. Zedínek [-] ) , F. Hampl [-] , M. Stehlík [-] , D. Šanda [-] , J. Murdych [-] , D. Loos [-] , L. Mráz [-] , J. Řehák [-] , M. Hendrych [-]

FK Rtyně nad Bílinou
P. Gitter [-] - M. Havlín [-] , L. Havlín [-] , I. Žuravský [-] , J. Sádovský [-] , D. Hrdlička [-] , M. Karrmann [-] (73. F. Müller [-] ) , D. Jelonek [-] (60. T. Doubek [-] ) , P. Doubek [-] , J. Zahradníček [-] , J. Váňa [-]

Počet diváků: 57. Rozhodčí: Kosejk Přemysl - HEJL Pavel, HEJL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: Lukáš Kopřiva
Tip experta: remíza

Vidím to na velice vyrovnaný zápas. Nebál bych se tvrdit, že může dojít na penalty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích