3:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

20.kolo, Ústecký | Teplice | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rtyně nakonec vedení neudržela a padla s Dubí na penalty


Branky


51. M. Šitt , 82. J. Korál - 48. T. Fau , 58. D. Jelonek
6

V první půli se branka nekonala. V té druhé padly hned čtyři. Nakonec se šlo na penalty. Zde bylo úspěšnější domácí Dubí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková půle

1FC Dubí přivítalo na domácím trávníku FK Rtyni. Až 8 hráčů ze základu hostí v minulosti oblékalo právě dres domácích borců. V prvním poločase se hrál nervózní fotbal plný osobních soubojů a nepřesností, brankových příležitostí moc vidět nebylo. Divácí si tak museli vyčkat až do druhého poločasu. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Vyrovnávací gól

Ve druhé půli už došlo i na šance, rtyňští hráči byli více na míči a brzy se dostali do vedení, kdy po pěkné kombinaci dorazil v 48. minutě míč do odkryté branky Tomáš Fau. Dubí však nenechalo na vyrovnání dlouho čekat. V 51. minutě využil chybu v rozehrávce domácí hráč Michal Šitt. Rtyně poté opět držela balón na svých kopačkách a zanedlouho se ujala vedení. V 58. minutě se po krásné akci prosadil David Jelonek. Z levé strany zkušeně obstřelil gólmana. Dubí se ovšem nevzdalo a po ojedinělé útočné akci srovnalo v 82. minutě na 2:2. Z velké blízkosti se prosadil Jiří Korál. Utkání skončilo vyrovnaně a tak se šlo na penalty.

Domácí vyhráli

Zde byli domácí šťastnějším a zkušenějším týmem. Získali tak bod navíc.



Ohlasy k zápasu



FK Rtyně nad Bílinou
Michal Karrmann, kapitán a hrající trenér: V utkání jsme měli optickou převahu a asi i více brankových příležitostí, využít jsme dokázali pouze dvě. Opět jsme udělali několik chyb v obraně, které domácí potrestali. Penalty pak šli kopat naši méně zkušení exekutoři a příliš se jim to nevydařilo. Mrzí nás zranění jednoho z domácích hráčů, které bylo zapříčiněno nešťastným zákrokem našeho obránce. Přejeme tedy brzké uzdravení a ať je brzo fit.



Sestavy


1.FC Dubí
A. Kusý [-] - M. Janech [-] , M. Stárek [-] (72. J. Korál [-] ) , M. Köppl [-] , F. Korál [-] , J. Kastl [-] (81. M. Doubek [-] ) , V. Smolný [-] , M. Grund [-] , J. Štefan [-] (46. Š. Holakovský [-] ) , P. Gajarský [-] (39. M. Šitt [-] ) , Š. Daníček [-]

FK Rtyně nad Bílinou
P. Gitter [-] - J. Sádovský [-] , I. Žuravský [-] , M. Karrmann [-] , T. Fau [-] (76. S. Pikiner [-] ) , D. Jelonek [-] (73. J. Tenopír [-] ) , L. Doksanský [-] (76. F. Müller [-] ) , P. Doubek [-] (90. D. Petrlík [-] ) , J. Zahradníček [-] , M. Havlín [-] , J. Váňa [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: STRADA Pavel - HEJL Pavel, KLOBÁSA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: Jaroslav Kasjan, hráč
Tip experta: výhra hostů

Rtyně má zajímavý mančaft. Myslím si, že tento důležitý zápas zvládnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů