Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 10:15

18.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dvě Švejdovo branky byly málo. Havran soka přestřílel


Branky


5

Okleštěná soupiska a brzké zranění brankáře, takový byl start do zápasu pro domácí Žiželice. I když se domácí snažili a náhradní brankář chytil navíc dva pokutové kopy, bylo to na favorita soutěže málo. Jak utkání hodnotí předseda domácího celku?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Žiželice
Jaroslav Feciškanin, předseda klubu: Chci tímto veřejně vyjádřit poděkování všem našim zúčastněným hráčům za poctivě odmakaný zápas proti největšímu favoritovi na postup do 1. B třídy. Škoda zranění brankáře Pavla Koreně již v 17. min, který musel opustit hrací plochu s vykloubeným malíčkem levé ruky a kterému po ošetření v žatecké nemocnici přeji brzké uzdravení. Bohužel nám v zápase chybělo dalších deset členů hráčské soupisky, takže nám po nuceném střídání zůstal na lavičce již jen jediný náhradník. I tak jsme byli po celou dobu hracího času podstatně kvalitnějšímu soupeři opravdu důstojným herním partnerem a podali výkon na hranici svých momentálních možností. Dvakrát k tomu výraznou měrou přispěl Josef Švejda svými velmi kvalitně zahranými trestnými kopy, které dokázaly rozvlnit síť za zády hostujícího brankáře. A rovněž dvakrát se zaskvěl při své premiéře v gólmanském dresu Jan Blacha, jelikož dokázal zneškodnit oba pokutové kopy, které proti našemu týmu nařídil hlavní sudí Říha. Onen dres byl nucen obléct také proto, že další dva brankáře trápí potíže se zády a ty je na hrací plochu prostě pustit nemohly. Gratuluji hostům z Kryr k zaslouženému vítězství a přeji hodně štěstí k tomu, aby dokázali splnit svůj cíl, kterým je bezesporu postup do krajské soutěže.




Sestavy


TJ Žiželice
P. Koreň [-] (17. M. Soukal [-] ) - J. Blacha [-] , V. Hira [-] , N. Tudor [-] , L. Dormišev [-] , J. Švejda [-] , O. Skazko [-] , F. Tamchyna [-] , P. Zuščík [-] , M. Panský [-] , K. Kacz [-]

SK "Havran" Kryry
F. Valenteje [-] - M. Nítek [-] (81. V. Bělíček [-] ) , A. Musílek [-] (61. J. Kohout [-] ) , L. Vašek [-] , T. Musílek [-] (55. P. Toth [-] ) , R. Jambor [-] , A. Reininger [-] , P. Starý [-] , J. Kodejš [-] , P. Lávička [-] , P. Grzywacz [-] (81. T. Pták [-] )

ŽK: 45. M. Soukal - 40. L. Vašek , 77. M. Nítek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŘÍHA Zdeněk - ČERNÝ Zdeněk, FECIŠKANIN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Žiželice | Ústecký | Louny

Tip: výhra hostů