1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 14:00

30.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčanům se první půle vůbec nepovedla, po přestávce a několika střídáních dokázaly Ohníč nakonec třemi brankami porazit


Branky


6

První půle byla ze strany hostů hrozlivá, Ohníč šla do vedení. Ve druhé půli ale Chlumčany přeply a třemi brankami otočily vývoj utkání a odvezly si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Ohníče

TJ Baník Ohníč na své domácí půdě přivítal největšího soupeře Strupčic o titul - FK Chlumčany. Hosté potřebovali tři body a k tomu ideálně zaváhání Strupčic. Jenže hostům z Chlumčan začátek utkání příliš nevyšel. Hráči kazili, nedokázali se prosazovat. Naopak domácí baník ve 37. minutě skóroval. Brankáře Jana Pilaře křekonval Patrik Homolka. Odpověď nepřišla a do kabin se tak šlo za stavu 1:0.

Otočka Chlumčan

I přes červenou kartu domácích se Chlumčany v prvním poločase prosadit nedokázaly. Dle slov trenéra ale dostali hráči v kabině monolog. Ve druhé půli tak byli namotivováni a bylo to vidět i na výkonu. Přišlo do hry několik důležitých hráčů a branky začaly padat. V 74. minutě srovnával Petr Nagy, o pět minut později poslal hosty do vedení obránce Petr Trhlík. Finální zářez přišel v minutě 90., kde se trefil Jan Vážný. Chlumčany tak i přes strašlivý výkon z první půle otočily vývoj utkání a odvezly si tři důležité body pro boj o titul.



Ohlasy k zápasu



FK Chlumčany
Martin Svoboda, trenér: Za tento zápas jsem nemohl chválit a hráči to vědí. O poločas jsem musel důrazně připomenout a zvýšit hlas v kabině, že takhle to nejde. Samo to jít ani nemůže. Absolutně jsme nezvládli úvod zápasu, kdy jsme byli laxní a bez pohybu a důrazu. Klobouk dolu před domácím týmem, který bojoval a urputně se snažil. Pomohla nám až střídání a oživení z lavičky. Nakonec jsme utkání zvládli.



Sestavy


TJ Baník Ohníč
L. Pícha [-] - O. Borosch [-] - L. Bánom [-] , J. Grossmann [-] , D. Zámostný [-] , M. Mašata [-] , P. Homolka [-] (80. M. Musílek [-] ) , D. Císař [-] , M. Rosenkranc [-] (84. J. Červinka [-] ) , E. Pálka [-] (57. V. Pešek [-] ) , P. Butovskyi [-]

FK Chlumčany
J. Pilař [-] - D. Diák [-] (59. T. Kincl [-] ) , R. Aichinger [-] (59. D. Prokeš [-] ) , M. Longauer [-] (46. P. Nagy [-] ) , J. Vážný [-] , J. Polák [-] , T. Kurka [-] (72. J. Vavrica [-] ) , O. Říha [-] , M. Kafka [-] , P. Trhlík [-] , P. Jenček [-]

ŽK: 75. P. Homolka , 78. M. Rosenkranc - 75. J. Pilař . ČK: 12. D. Zámostný .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šmid Jiří - ZITKO Josef, FORMÁNEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Alex Seifert

Expert: Jakub Forman, hráč
Tip experta: výhra hostů

Hosté vyhrají, ale maximálně o gól. Ohníč doma předvádí dobré výkony.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů