D. Vorel 48.
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 13:30

28.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novosedlice sice s hostujícími Chlumčanami padly, výkon ale nebyl vůbec špatný


Branky


6

Prvmí půle žádné branky nepřinesla, ta druhá však ano. V rozmezí jedné minuty vstřelily oba celky po jedné brance, před koncem zápasu nakonec Chlumčany rozhodly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový stav

FK Novosedlice doma přivítaly FK Chlumčany. Začátek utkání byl v režii hostů, kteří ve druhé minutě odmítli možnost skórovat hlavičkou z bezprostřední blízkosti. Hosté hrozili zejména ze stran, pokusy ale končily mimo tři tyče. Domácí hráč Marek Vorel v prvním poločase zkoušel dvakrát své štěstí, branku to ale nepřineslo. Po půl hodině měl na noze tutovou šanci, avšak souboj s gólmanem nevyřešil chytře a balon poslal přímo do jeho hrudi. Převahu v prvním poločase měly i tak Chlumčany, jejichž pokusy zastavovala obrana Novosedlice společně s brankářem Josefem Krajewskim. Do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Výhra hostů

Do druhé půle vstoupili domácí vlažně, ve 47, minutě se hostům podařila akce, na jejímž konci byl Dominik Podroužek. Chlumčany se tak těsně po startu druhého poločasu dostaly do vedení. Domácí se ale nevzdali a o minutu později bylo opět srovnáno! Marek Vorel našel obloučkem svého bratra Daniela Vorla, který střelou do šibenice dokázal uklidnit utkání. Hra se uklidnila, převahu měli hosté. Chlumčany hrozily často se standartek, domácí to zkoušeli spíše prostřednictvím protiútoků. Novosedlicím ale vždy chyběla finální přihrávka. Chvíli před koncem ale hosté nakonec zaúřadovali. Špatně zahraný rohový kop nabídl hostům rychlý protiútok, který dokázali využít. Michal Kafka tak Chlumčanům zařídil důležité tři body v boji o titul. Konec zápasu 1:2.



Ohlasy k zápasu


FK Novosedlice
Marek Vorel, hráč a asistent vedoucího: Prohra se ctí po skvělém výkonu. Jeden za druhého a poctivě odehrané kolo s jedním z nejlepších v soutěži. Zklamání z výsledku je ale obrovské. Výsledek s týmy z top trojky nám ukázaly, že v této soutěži máme své místo. Chtěli bychom poděkovat všem fanouškům za podporu.




Sestavy


FK Novosedlice
J. Krajewski [-] - J. Vorel [-] , D. Vorel [-] , P. Janota [-] , M. Janota [-] , D. Tesařík [-] , D. Sommer [-] , F. Novák [-] , M. Vorel [-] , L. Mach [-] (50. J. Stupka [-] ) , J. Hlaváček [-] (70. M. Bušek [-] )

FK Chlumčany
J. Polák [-] - D. Podroužek [-] , J. Vážný [-] (62. M. Širanec [-] ) , D. Prokeš [-] , T. Kincl [-] (62. P. Nagy [-] ) , T. Kurka [-] , M. Kafka [-] , D. Diák [-] , O. Říha [-] (62. M. Longauer [-] ) , P. Jenček [-] , J. Vavrica [-]

ŽK: 65. D. Sommer , 85. D. Vorel - 86. M. Longauer , 92. T. Kurka .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Šmid Jiří - ZITKO Josef, ŽIDEK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Alex Seifert

Expert: David Berki, hráč
Tip experta: výhra hostů

Chlumčany zvítězí, kvalitou jsou trochu jinde.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů