P. Zomer 42.
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 10:30

23.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčanům titul pomalu utíká, boj jim zkomplikoval Litvínov


Branky


6

Chlumčany svádějí boj o titul. Litvínov se ale rozhodl, že jim jejich plány zmaří. Jan Jonáš jim venku nastřílel hattrick a zajistil svému týmu tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová remíza

FK Chlumčany přivítaly na domácí půdě celek z Litvínova. Domácí momentálně svádějí se Strupčicemi titulový boj a potřebovali tak zvítězit. Jenže začali nejhůř jak mohli. Už ve třetí minutě poprvé inkasovali. Po centru do vápna zpracoval míč Jan Jonáš a pohotově zakončil za záda gólmana. Po brance se Chlumčany vzpamatovaly a měly herně navrch. Brankáře se jim ale nepodařilo překonat. Až pred poločasem to konečně vyšlo. Tomáš Kurka zahrával rohový kop. Centr sice přetáhl, spoluhráčí ho však vrátili zpět do vápna. Brankář míč lapit nedokázal, Patrik Zomer toho využil a poslal ho do sítě. Těsně před koncem první půle to ještě zkoušel Jan Vážný, střelu gólman vyrazil, ale jen na hlavu Miroslava Longauera. Ten míč uklidil pod břevno, bohužel pro domácí z ofsajdu. Do kabin se šlo za vyrovnaného stavu 1:1. 

Hattrick Jonáše

Druhou půli začali lépe hosté, trefili se podruhé už v 50. minutě. Po centru z levé strany se ve vápně zjevil odkrytý Jan Jonáš a poslal míč za záda gólmana. Aktuální stav zápasu 1:2. Uběhly necelé čtyři minuty a již zmiňovaný hráč završil hattrick. Zakončoval po centru Jakuba Formana. Domácím se dokonce zranil nejlepší střelec týmu - Patrik Zomer. V 75. minutě konečně svitla šance, Tomáš Kurka šel totiž sám na bránu. Obránci ho ale dostihli. Chlumčanům docházela síla na to zvrátit průběh utkání. Před koncem zápasu ještě zahrozily z rohového kopu, branka z toho nebyla. V poslední vtěřinách přisla také příležitost pro hostující Litvínov, jenže lobující Tomáš Mikeska nedokázal Jana Pilaře překonat. Hosté tak úspěšně našli způsob, jak tým jako jsou Chlumčany zastavit. Odvezli si tak zaslouženě tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumčany
Martin Svoboda, trenér FK Chlumčany: Litvínov přijel s dobrou obranou a trestal nás efektivně z brejků. Včera jsme se nedokázali prosadit v koncovce, takže si hosté odvezli tři body do tabulky.

FK Litvínov
Slávek Mai, kapitán FŠ Litvínov: Bylo to výborné. Všichni defenzivně na jedničku a brejky excelentní, mohli jsme jim dát klidně pět gólů. Když jsme stáli čelem, neměli žádný prostor chodit mezi námi. Radši všechno nakopávali na hroty. Nedařilo se jim. Navíc nás podržel Zdenda v brance.



Sestavy


FK Chlumčany
J. Pilař [-] - P. Zomer [-] (58. T. Kincl [-] ) , M. Longauer [-] , D. Prokeš [-] (55. D. Diák [-] ) , D. Podroužek [-] (30. J. Vážný [-] ) , T. Kurka [-] , J. Polák [-] , J. Vavrica [-] , M. Kafka [-] , O. Říha [-] , P. Jenček [-]

FK Litvínov
Z. Uhlíř [-] - T. Mikeska [-] , M. Charamza [-] , M. Stejskal [-] (61. T. Liška [-] ) , J. Vintr [-] , P. Hasso [-] , S. Mai [-] , J. Jonáš [-] , O. Havlíček [-] , J. Forman [-] , D. Hochel [-]

ŽK: 11. M. Longauer - 45. J. Jonáš , 68. T. Mikeska .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FOLK Martin - POLÍVKA Lukáš, FIŠL Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: Milan Jadrný, hráč
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou favoritem na titul.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích